Παγιδευμένοι

Η σειρά του ΑNT1, “Παγιδευμένοι” επιστρέφει στη συχνότητα του καναλιού και από τον Ιανουάριο θα μπορούν οι τηλεθεατές να απολαύσουν τα αγαπημένα τους επεισόδια για να δουν την πορεία της ιστορίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το Μουντιάλ 2022 ήταν αυτό που “εμπόδισε” την προβολή των επεισοδίων της σειράς αλλά τελειώνει και αυτό σιγά-σιγά με αποτέλεσμα να επιστρέφουν οι ιστορίες

Τσέκαρε το teaser :

Περιμένουμε τα νέα επεισόδια!

Σύμφωνα με το MyTv, ο Άγγελος βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση ενώ είναι στη φυλακή και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δείχνουν πως αυτός έχει διαπράξει το έγκλημα κατά της Μυρτούς. Είναι αποφασισμένος για εκδίκηση και δε θα μείνει σε αυτό καθώς διοργανώνει την απόδραση του. Θα πει ψέμματα πως είναι άρρωστος για να βρεθεί στο νοσοκομείο και θα ξεγελάσει τους φύλακες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ελευθερωθεί και η Άννα θα πάθει σοκ μόλις μάθει τι έχει συμβεί και πάει στο νοσοκομείο. Παγιδευμένοι – Ο ‘Άγγελος ξεφεύγει από την προσοχή τν φυλάκων και σημαίνει συναγερμός για να εντοπιστεί ενώ ο Δημήτρης και η Άννα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί, σύμφωνα με το MYTv. Μια τεράστια επιχείρηση θα στηθεί για να την βρουν και πολλοί είναι αυτοί που μπλέκονται στην υπόθεση!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Αστυνομία ηθών : Τι συμβαίνει στο Ιράν

Χριστούγεννα 2022 : Πώς θα “νικήσουμε ” τη μελαγχολία των γιορτών