Παγιδευμένοι

Οι Παγιδευμένοι με ένα νέο επεισόδιο έρχονται την Τρίτη και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις με οποιοδήποτε κόστος κι αν αυτό χρειαστεί.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τρίτη στη σειρά Παγιδευμένοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Τη στιγμή που ο Δημήτρης βγάζει την Άννα από το κρατητήριο, για την επίθεση κατά του Αλέκου, η Λίνα και η Δανάη αναλαμβάνουν την πρώτη μεταφορά ναρκωτικών.

Ο Νίκος προσπαθεί να πείσει τη Δώρα να κάνει έκτρωση και ο Γεράσιμος συνεχίζει να εκβιάζει την Κλειώ. Ο χρόνος που της έχει δώσει για να μάθει τι έγινε το πτώμα του πατέρα της Άννας τελειώνει.

Ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρότασή του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί την Άννα, ενόψει της δίκης της. Πιστεύει ότι με όλα τα νέα στοιχεία η καταδίκη της Άννας είναι σίγουρη.

Ο Σταύρος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά η προθεσμία εκπνέει και θα ζητήσει βοήθεια από κάποιον που δεν το περιμένει.

Ο Αλέκος αποφασίζει να εκδικηθεί την Υβόννη για την απιστία της. Ο Στέλιος μπαίνει στο στόχαστρο. Πώς θα τον παγιδέψει ο Αλέκος; Η πρόταση του Σταύρου για το κατηγορητήριο συντάσσεται. Όταν, όμως, την διαβάζει η Άννα παγώνει…

Τσέκαρε κι αυτό: