Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών σήμερα και όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη!

H Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους είναι μια ημέρα η οποία καθιερώθηκε με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για όλα όσα προκαλούν οι ναρκωτικές ουσίες στον άνθρωπο. Στις 7 Δεκεμβρίου 1987 καθιερώθηκε η 26Ιουνίου από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ω η μέρα κατά των ναρκωτικών.

Το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ για τη σημερινή ημέρα:

ad

«Δεν είναι ιστορία φαντασίας, συμβαίνει καθημερινά παγκοσμίως. Συμβαίνει στη γειτονιά σου, δίπλα σου, μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.
Κορίτσι, αγόρι….. δεν διαλέγει φύλο.
Γίνεται να κλέψει τη ζωή του παιδιού σου;

Γίνεται. Το παραμύθι των ναρκωτικών είναι πραγματικότητα.

Παιδί μου, ξεχνάς ότι κάποτε ονειρευόσουν και ζούσες αληθινά…. Υπάρχεις, αλλά δε ζεις ελεύθερα. Η ζωή σου είναι κλεμμένη. Και συ υπομένεις και περιμένεις…….δεν ξέρεις τι, αλλά περιμένεις.

Τα ναρκωτικά έγιναν ο κλέφτης της ζωής σου. Σου πήραν στιγμές ηρεμίας και ευτυχίας. Ρώτησε τον εαυτό σου…Αν ήξερες τι σε περιμένει, θα εμπλεκόσουν; Αν γνώριζες το σκοτάδι που ερχόταν να σε σκεπάσει!

ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ … Τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο από αυτό που περνάς !!

Θα πέσεις, αλλά θα ακουμπήσεις τα χέρια στο χώμα και θα ξανασηκωθείς. Δε θα τα παρατήσεις. Έχεις υποχρέωση να μην τα παρατήσεις ποτέ, με ακούς;

Μόνο ο θάνατος είναι οριστικός. Η ζωή όμως είναι αγώνας αδιάκοπος. Λυγίζεις, μα δε σπας. Κρατάς, αντέχεις, παλεύεις. Για σένα, για όσα αγαπάς, για όσα πιστεύεις και νιώθεις ότι δικαιούσαι. Για τη ζωή σου!

Δύναμη θέλει η ζωή.

Σε θέλει να την κοιτάς κατάματα και να της λες «Δεν θα με νικήσει καμιά ανατροπή σου, θα τα καταφέρω». Πιστεύεις, παλεύεις, διεκδικείς.

Γι’ αυτό πάρε το απόφαση. Άλλαξε τη ζωή σου.

Μπορείς να σωθείς. Αρκεί να το θελήσεις.
Κι όλα τα άλλα, θα γίνουν. Ζόρια είναι, θα περάσουν.
Πάρε τη ζωή σου πίσω. Απλά, γιατί μόνο αυτήν έχεις…
Πιάσε τα χέρια που σου απλώνονται από αγάπη για να σε βοηθήσουν και ξεκίνα να ανεβαίνεις…….Είμαι δίπλα σου….Μαζί σου!
Σε αγαπάω τόσο πολύ……..Δεν θα σε αφήσω να χαθείς!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»