Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας πλησιάζει και όλοι προσπαθούμε να σκεφτούμε ποιο είναι το πιο κατάλληλο δώρο για έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή μας.

Λουλούδια, σοκολατάκια, μία μεγάλη αγκαλιά ή μήπως κάτι που θα της προσφέρει πραγματική χαλάρωση;

Το well-being είναι απαραίτητο για τη ζωή μας γιατί μας βοηθάει να είμαστε καλά σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Να είμαστε καλά για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη ζωή.

Ο Όμιλος Διβάνη έχει δημιουργήσει στο Divani Apollon Palace & Thalasso το πολυβραβευμένο και παγκόσμιας φήμης Divani Athens SPA & Thalasso Center, όπου παρέχεται η απόλυτη εμπειρία ευεξίας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Αποτελεί το ιδανικό μέρος για περιποίηση, αναζωογόνηση και χαλάρωση! Βραβευμένο ως το κορυφαίο spa στην Ευρώπη, προσφέρει πολλά προγράμματα για να επιλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει.

Εν όψει καλοκαιριού μάλιστα, τα προγράμματα ευεξίας που σχεδιάζονται αποκλειστικά γύρω από τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε επισκέπτη, εμπλουτίζονται με την προσθήκη του Double Laser for Fat Reduction. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο Laser λιπόλυσης τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο μέσω της πρωτοποριακής ταυτόχρονης χρήσης δυο μηκών κύματος αποσκοπεί στην αποτελεσματική καταπολέμηση του τοπικού λίπους και τη μείωση πόντων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Εύκολα, άμεσα και κυρίως ανώδυνα.

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ο Όμιλος Διβάνη προσφέρει ειδική τιμή γνωριμίας για το Double Laser for Fat Reduction, ώστε να μπορέσουν όλοι να το δοκιμάσουν.

Αν λοιπόν δεν έχεις καταλήξει ακόμα για το δώρο που θέλεις να προσφέρεις, ο Όμιλος Διβάνη σε βγάζει από την δύσκολη θέση με ένα δώρο που θα το απολαύσουν σίγουρα όλες οι μαμάδες!

Τσέκαρε κι αυτό: 

Χίλαρι Κλίντον : Εμφανίστηκε στο Met Gala