Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας 2021

Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας 2021: 8 Μαρτίου… η μέρα όπου όλος ο κόσμος γιορτάζει το μοναδικό πλάσμα το οποίο ονομάζεται γυναίκα… Κορίτσια μου Χρόνια πολλά σε όλες και πάμε ακόμη πιο δυνατά!

Κάθε χρόνο, στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και τιμάται ο αγώνας του κινήματος των γυναικών έτσι να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους και να μπορέσουν να είναι ίσες.

Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο βλέπουν την αλλαγή καθημερινά και πλέον έχουν αποκτήσει σχεδόν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως έχει μπει ένα επίσημο τέλος στην πατριαρχία, καθώς υπάρχουν ακόμη «κολλημένα» μυαλά τα οποία θεωρούν πως μια γυναίκα -ως το αδύναμο φύλο- πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, να αμείβεται λιγότερο από έναν άνδρα και πως η πραγματική θέση της είναι στην κουζίνα.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2021 είναι μια πολύ σημαντική μέρα στην Ελλάδα διότι τα στόματα έχουν ανοίξει, με πρώτη και καλύτερη την Ολυμπιονίκη, Σοφία Μπεκατώρου, η οποία αποφάσισε να οπλιστεί με γενναιότητα και να μιλήσει για την κακοποίηση που δέχτηκε… Κι έτσι πήραν δύναμη και άλλες γυναίκες.. Και ΜΠΡΆΒΟ!

Σε πολλές χώρες του κόσμου οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως κατώτερα όντα τα οποία έχουν ελάχιστες χρησιμότητες και μαι από αυτές είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους… Με λίγα λόγια μια απλή μήτρα η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τις ορέξεις των ανδρών επειδή έτσι γίνεται… Και τίποτα παραπάνω.

Οι καιροί όμως αλλάζουν… Η γυναίκα αρχίζει να βλέπει έντονα τη θέση της στην κοινωνία να αλλάζει και να γίνεται όλο και πιο δυνατή… Να ακούγεται περισσότερο η φωνή της… Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν έχει να ακόμη πολλή δουλειά…

Αλλά το θέμα είναι ένα…(Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2021)  Όσο εμείς οι γυναίκες στηρίζουμε η μια την άλλη, όσο εμείς είμαστε στο πλευρό των γυναικών που προσπαθούν να πετύχουν, όσο έχουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας ανοιχτά, όσο μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για τις επιτυχίες της μιας και της άλλης, όσο στηρίζουν οι ίδιες το φύλο μας… Τίποτα δε μας σταματά!

Και μην ξεχνάς πως γιορτάζουμε κάθε μέρα γιατί είμαστε υπέροχες!

Who run the wordl?Girls!