Τζούλια Νόβα

Μα τι κακό την έχει βρει την Τζούλια Νόβα, θα μου πεις; Στη σήμερον ημέρα κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να βρεις ένα τεράστιο σπίτι για να χωρέσουν τα ρούχα σου!

Το μοντέλο το οποίο χώρισε πριν από κάμποσο καιρό, βγήκε πάλι να δώσει συνέντευξη (ακόμη δεν καταλαβαίνουμε το λόγο, αφού δεν έχει κάτι να πει που αφορά τα επαγγελματικά της) και έκανε την ΥΠΕΡΟΧΗ δήλωση, πως ψάχνει για ένα μεγάλο σπίτι στα ΒΠ παρακαλώ (γιατί οι Τζιτζιφιές δεν είναι μέρος για να μεγαλώσει τα σκυλάκια της) και θέλει να έχει χώρο για τα ρούχα της!

Ως δεινή instagrammer, η Τζούλια Νόβα, έχει την ευκολία να αποκτά πολλά πράγματα (και πολύ καλά κάνει αφού δημιουργεί περιεχόμενο που ενδιαφέρει τον κόσμο\), αλλά μήπως αυτές οι δηλώσεις του τύπου «ψάχνω για μεγάλο σπίτι για τα ρούχα μου», και άλλα τέτοια χαριτωμένα να κοπούν καθώς δεν είναι και τόσο ωραίο να προκαλούν, όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος ετοιμάζεται αν χάσει το σπίτι του!

Θα μου πεις, γιατί πρέπει να κοιτάζουμε το χειρότερο και όχι το καλύτερο, και θα σου πω πως είναι καλό να τα κοιτάζουμε όλα! Ειδικά όταν βγαίνουμε στο γυαλί!

Ελπίζουμε να βρει σύντομα την καινούργια της κατοικία και εννοείται να την ευχαριστηθεί!