Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα Άντερσον αποφάσισε να καθίσει σε ένα κρεβάτι και να δείξει στη Vogue όλα όσα περιέχει η τσάντα της! Και μέσα σε αυτή υπήρχαν κάποια πράγματα τα οποία ίσως να μην τα βλέπεις καθημερινά σε μια γυναικεία τσάντα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H γνωστή ηθοποιός είναι μια γυναίκα που δε συμβιβάζεται με πράγματα τα οποία δεν της κάνουν και η ακτιβιστική της δράση τα τελευταία χρόνια την έχει επαναφέρει στο προσκήνιο ενώ το ντοκιμαντέρ που έκανε για το Netflix είναι στις πρώτες θέσεις, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να μάθουν για το περίφημο sex tape και πως νιώθει μετά από τόσα χρόνια.

Η Πάμελα Άντερσον – η οποία παραμένει εξαιρετικά σέξι – κάθισε σε ένα κρεβάτι και πήρε τη Stella McCartney τσάντα της και μέσω της κάμερας του αγαοημένου μέσου, μας έδειξε το κουβαλά μαζί της καθημερινά. Έχει το άρωμα της, διάφορα έλαια, ένα ειδικό υγρό για την αρθρίτιδα και ένα εσώρουχο!

Αυτό όμως που είναι εξαιρετικά περίεργο είναι πως χρησιμοποιεί το εσώρουχο για να “δέσει” τα μαλλιά της όταν δε βρίσκει κοκαλάκι! Και το έκανε μπροστά στην κάμερα!

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτά: