Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μπορεί να περίμενε κανείς πως θα έχουν θέματα με ζήλειες και σχετικά αλλά εκείνοι δείχνουν πως είναι πολύ αγαπημένοι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το μοντέλο, instagrammer και επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό λογαριασμό ο οποίος περιλαμβάνει φωτογραφίες οι οποίες είναι σούπερ σέξι και οι άνδρες εντυπωσιάζονται με όσα βλέπουν!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα η οποία έχει επιλέξει να κάνει το Instagram μια πολύ ισχυρή επιχείρηση και παράλληλα ασχολείται με τα ρούχα καθώς έχει δικό της showroom!

H σύντροφος του Στάθη Σχίζα έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να γνωστοποιήσει τη σχέση της με τον νικητή του Survivor καθώς είναι πολύ καλά μαζί τους.

Τσέκαρε τις φωτογραφίες που τρελαίνουν τους άνδρες :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasileiosf (@vasileiosf)

H Aλεξάνδρα είναι μια γυναίκα η οποία δε θέλει να τοποθετείται αρνητικά για όσα λέγονται για εκείνη και επιλέγει να δείξει τη θετική πλευρά της ζωής γιατί δε θέλει να ασχολείται με πράγματα τα οποία λέγονται από ανθρώπους που δεν την ενδιαφέρουν καν!

Θέλει να απασχολεί με όσα κάνει στη δουλειά της και δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο! Βέβαια, αν κάτι είναι τρομερά προσβλητικό δε διστάζει να πει την άποψη της!

Τσέκαρε και αυτά: