Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Ένας νέος “πειρασμός” μπήκε στο Love Island και το όνομα αυτού… Παναγιώτης Αβραμόπουλος και είναι πολύ διαφορετικός από τα αγόρια που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής στο ριάλιτι του έρωτα που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

 

Το αγόρι με τα καστανά μάτια και το δασύτριχο στήθος μπήκε στη βίλα της Τενερίφης ενώ έλειπαν οι παίκτες, καθώς έπαιζαν ένα από τα παιχνίδια που σκαρφίζεται η παραγωγή για να τους κρατά σε εγρήγορσή και είδε από κοντά τους χώρους στους οποίους θα μείνει τις επόμενες μέρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος γνώρισε τους παίκτες από κοντά και η διαφορά ήταν αισθητή! Ενώ όλοι όσοι ήταν στο Love Island είχαν φροντίσει να κάνουν τις σχετικές αποτριχώσεις, εκείνος επέλεξε να δείξει έναν πιο… μπρουτάλ χαρακτήρα και εμφανίστηκε με την “τρίχα στο στέρνο”.

Ποιος είναι ο νέος πειρασμός 

#1. Ο Παναγιώτης μένει στην Αθήνα

#2. Είναι δάσκαλος wind surf

#3. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζε σε μια γυναίκα είναι το βλέμμα της

#4. Τα μάτια, το βλέμμα και το vibe είναι αυτά που μετρούν για εκείνον.

#5.Μπήκε στο ριάλιτι του έρωτα για να κάνει νέες γνωριμίες και είναι περίεργος να δει όλα όσα του επιφυλάσσει το μέλλον.

#6. Είναι καρκίνος στο ζώδιο

 

Ο Παναγιώτης φάνηκε στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, να δείχνει μικρό ενδιαφέρον για την Κλαούντια αλλά θέλει να εξερευνήσει τις επιλογές του καθώς τα κορίτσια που βρίσκονται στο σπίτι, δεν είναι 100% το στιλ του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που είχε με τα κορίτσια είπε πως είναι τελείως διαφορετικές από τα δικά του “θέλω”.

Οι “πειρασμοί” στο νησί δε θα σταματήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους καθώς ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι όλοι να έχουν ένα ταίρι και να προσπαθήσουν να κάνουν μια σχέση η οποία θα “ανθίσει” και ίσως κρατήσει και στην Ελλάδα!

Τσέκαρε και αυτά : 

Συνταγές : Πώς να φτιάξεις μείγμα για γαλλικές κρέπες

Acraze : Έρχεται το “Believe”