Παναγιώτης Αυγενικός

Ο Παναγιώτης Αυγενικός μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef 2023 και κατάφερε στην οντισιόν του να συγκινήσει τον κόσμο με όσα είπε για τον πατέρα του ενώ οι κριτές έπαθαν “πλάκα” με το εξαιρετικό χτένι που ετοίμασε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο μάγειρας εμφανίστηκε στις οντισιόνς έχοντας στο πλευρό του την. αγαπημένη του σύντροφου η οποία ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε τον αγαπημένο της να βγαίνει με την άσπρη ποδιά στο πλατό. Και τα λόγια της ήταν εξαιρετικά συγκινητικά διότι τον αγαπά πολύ όπως και εκείνος αντίστοιχα.

Έτσι, λοιπόν, είναι ένας από τους 24 παίκτες του MasterChef 2023.

  • Παναγιώτης Αυγενικός – Βιογραφικό, ηλικία, η Καζακστανή σύντροφος, ο σκληρός πατέρας και ο Βαλάντης

Ο Παναγιώτης Αυγενικός κατάγεται από τη Ρόδο και είναι 40 ετών. Από μικρή ηλικία είχε έρθει κοντά με τη μαγειρική διότι ο πατέρας του είναι μάγειρας και ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της γαστρονομίας.

Ο μάγειρας έχει δυο κόρες τις οποίες θα ήθελε να βλέπει πιο συχνά γιατί έχουν μάθει να μη βλέπουν τον μπαμπά τους πολύ καθώς δουλεύει αρκετά το καλοκαίρι. Συγκινείται όταν μιλά για εκείνες και θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για αυτές.

  • O σκληρός πατέρας

Όπως είχε αποκαλύψει στην οντισιόν του, η σχέση με τον πατέρα του είναι περίεργη καθώς ο πατέρας του τον καθοδηγούσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο αλλά γενικά δεν είναι ένας άνθρωπος που επιβραβεύει τις δουλειές του και είναι αυστηρός. Δε θα του πει ποτέ πως έχει καταφέρει να κάνει το καλύτερο και το έχει παράπονο διότι πιστεύει πως η μαγειρική είναι ένα επάγγελμα όπου κάποιος μαγειρεύει με την καρδιά του.

Με τη συμμετοχή του στο Masterchef ευελπιστεί να πάρει την επιβράβευση που δεν πήρε ποτέ από τον πατέρα του όπως είχε πει καθώς θέλει να μην έχει τυπικές σχέσεις μαζί του αλλά ουσιαστική.

  • O αδερφός του, Βαλάντης

Ο Παναγιώτης και ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης είναι αδέρφια αλλά ο μάγειρας δε θέλει να λέει πολύ συχνά και τη σχέση τους διότι δε θέλει να ζει στη σκιά του και θέλει κόσμος να τον αγαπήσει για αυτό που είναι.

  • Η σύντροφος από το Καζακστάν και ο έρωτας τους

Στις οντισιόνς του Mαστερ Σεφ ο μάγειρας είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του σύντροφο, Βικτόρια η οποία είναι μια υπέροχη γυναίκα και πολύ χαμογελαστή. Μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον σύντροφο της και όταν της μαγείρεψε τότε τον ερωτεύτηκε ακόμη περισσότερο.

Όταν τον αντίκρισε με τη λευκή ποδιά ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας του πως αξίζει πραγματικά τη θέση που πήρε και θέλει να τον δει πολύ ψηλά.

Τσέκαρε και αυτά: