Παναγιώτης Χατζόπουλος

Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος έχει όλα τα φόντα για να διαπρέψει στο νέο reality του ΑΝΤ1, Η Φάρμα, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως δεν είναι και τόσο γνώστης των αγροτικών εργασιών.

Ο Παναγιώτης λοιπόν μας έρχεται από την Πτολεμαΐδα και παρά το γεγονός πως προέρχεται από μία καθαρά αγροτική οικογένεια, εκείνος πάλι δεν το έχει. Σκεφτείτε ότι έχει ανέβει δύο φορές μόνο σε τρακτέρ.

Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται με το καφενείο που διατηρούσε ο πατέρας του και ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο νέος παίκτης στη Φάρμα είναι το μοναδικό αγόρι της οικογένειας και έχει τρεις μικρότερες αδελφές.

Παρά την ασχολία του με το καφενείο, ο Παναγιώτης Χατζόπουλος έχει σπουδάσει στη φιλοσοφική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει σπουδάσει και δημοσιογραφία μέσω ενός δημόσιου ΙΕΚ.

Ο ίδιος λατρεύει το γεγονός πως ζει στην Πτολεμαΐδα και ασχολείται καθημερινά ή όποτε μπορεί με τη γυμναστική, την κολύμβηση και φυσικά το θέατρο.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Χατζόπουλος μπαίνει στο reality Η Φάρμα προκειμένου να κερδίσει το έπαθλο αλλά και θέλει να δοκιμάσει και τις προσωπικές του αντοχές. Ωστόσο, κάτι τον φοβίζει και αυτό είναι το νευρικό του χαρακτήρα του, αφού φοβάται μήπως έχει συγκρούσεις με τους συμπαίκτες του.

Ίδωμεν λοιπόν!