Παναγιώτης Χατζόπουλος

Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος είναι ο δεύτερος μονομάχος στη Φάρμα που συμμετείχε στη διαδικασία αποχώρησης που πραγματοποιήθηκε στη Φάρμα, μετά την επιλογή του Θανάση Πάτρα.

ad

Ο αρχηγός στη Φάρμα, Κωνσταντίνος Μακρής στο χθεσινό επεισόδιο είχε επιλέξει ως πρώτο μονομάχο στη διαδικασία αποχώρησης τον Θανάση Πάτρα.

Εκείνος με τη σειρά του θα έπρεπε να επιλέξει τον αντίπαλό του. Ωστόσο, μετά τη διαδικασία της ασυλίας την οποία κέρδισε ο Μπιλ αυτό σήμαινε αυτομάτως πως δεν θα μπορούσε να επιλεγεί από τον Θανάση Πάτρα.

Έτσι ο Θανάσης Πάτρας αποφάσισε να επιλέξει έναν άλλον άντρα από τη Φάρμα. Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος ήταν το ιδανικό πρόσωπο για τον Πάτρα και έτσι του έδωσε τη μαύρη πέτρα.

Όπως είπε ο Πάτρας, ο Παναγιώτης Χατζόπουλος δεν είναι τόσο γυμνασμένος και επομένως θα μπορέσουν να αγωνιστούν στη μονομαχία της αποχώρησης με ίσιους όρους.

Η πλάκα ήταν πως ο Πάτρας είπε “θα σε τακτοποιήσω αύριο” απευθυνόμενος στον αντίπαλό του. Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος από την πλευρά του δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Μετά τη μονομαχία τελικά ο Παναγιώτης Χατζόπουλος ήταν εκείνος που έχασε και είναι ο πρώτος που αποχώρησε από τη Φάρμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Στην τελευταία δοκιμασία που έκρινε το αποτέλεσμα, οι δυο τους έπρεπε να μεταφέρουν κουβάδες με νερό και να μην χάσουν την ισορροπία τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Αυτός που θα γέμιζε πρώτος 50 λίτρα νερό, θα κατάφερνε να αναδειχθεί μεγάλος νικητής.

Ad