Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

O Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μας βγήκε αρκετά παραπονιάρης καθώς δεν μπορεί να δεχτεί πως η Μπλε ομάδα τον ψήφισε και όπως λέει ο ίδιος θα προτιμούσε να είναι στους Κόκκινους οι οποίοι τον στηρίζουν περισσότερο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Oι Μπλε αποφάσισαν να ψηφίσουν τον συγκεκριμένο παίκτη καθώς οι περισσότεροι θεωρούν πως δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του και δεν είναι σταθερός στα αθλήματα! Εκείνος δεν είναι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα του καθώς θεωρεί πως δεν τον στηρίζουν αρκετά και δεν τον εμψυχώνουν όταν παίζει!

Σε άλλα νέα, ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται να έχει αποκτήσει έναν νέο “εχθρό” καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν αντέχει να ακούει τη φωνή του!

Στο νέο αγώνισμα που θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 28/2 οι παίκτες θα ζαλιστούν πραγματικά τόσο πολύ που δε θα ξέρουν πως να προχωρήσουν και προς τα που να κινήσουν ενώ ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης θα μάθει στο συμβούλιο ποια άλλα πρόσωπα θα είναι υποψήφια.

Στο νέο επεισόδιο έχουμε για μια ακόμη φορά να δούμε και να ακούσουμε πολλά ενώ οι παίκτες θα ψηφίσουν νέα πρόσωπα για αποχώρηση!

 

Tσέκαρε και αυτά: