Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Ένα από τα αγόρια που κατάφεραν να μπουν στις κουζίνες του MasterChef είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο δίδυμος ή μικρότερος αδερφός του Άκη Πετρετζίκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και θέλει να καταφέρει να φτάσει πολύ μακριά αλλά ξέρει πως πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πετύχει τον στόχο του.

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον πλησίασε στο γνωστό σε όλους μας pantry του επεσήμανε πως η ομοιότητα του με τον Άκη Πετρετζίκη είναι ξεκάθαρη ενώ ο ίδιος είπε πως πολλοί του λένε ότι μοιάζει με τον Γιώργο Σαμπάνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Παναγιώτη :

#1. Είναι 28 ετών

#2.Ο Παναγιώτης επιλέγει στον ελεύθερο του χρόνο να κάνει cross fit!

3. Κάποια στιγμή θα ήθελε να ανοίξει το δικό του εστιατόριο

4.Θέλει να παραμείνει προσηλωμένος στον στόχο του ενώ βρίσκεται στο παιχνίδι και θα προσπαθήσει να είναι ήρεμος και ψύχραιμος στις προκλήσεις που θα έρθουν.

+1.Χαμογελά πάντα και παντού και πιστεύει πολύ στη θετική ενέργεια ενώ δεν αφήνει τίποτα να του χαλάσει τη διάθεση!

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef ο οποίος θα απασχολήσει σίγουρα και όταν πρωτοεμφανίστηκε στην οθόνη μας, προκάλεσε πανικό στο Twitter αφού όλοι σχολίαζαν την ομοιότητα του με τον πρώτο Έλληνα masterchef!

Τσέκαρε κάποια σχόλια:

Πολύ ωραίο αγόρι!