Παναγιώτης Τζαμαλής

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν, όταν παίζει νέο επεισόδιο του MasterChef είναι ο Παναγιώτης Τζαμαλής και ο κόσμος του Twitter θεωρεί πως είναι το φετινό είδωλο του reality μαγειρικής (μην ξεχνάτε και τον Παύλο βρε παιδιά).

Ο νεαρός μάγειρας όταν είχε εμφανιστεί στις auditions του MasterChef μας έκανε να πιστέψουμε πως πήγε στον διαγωνισμό για να τρολάρει την κατάσταση αλλά τελικά απέδειξε πως το έχει με τη μαγειρική και έπεισε τους κριτές πως αξίζει μια θέση στο παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής διαθέτει μια φυσιογνωμία η οποία σε προδιαθέτει να δημιουργήσεις ξεκαρδιστικά memes ή να περιγράψεις μια κατάσταση την οποία ζεις ενώ έχει και σοβαρή πλευρά, αφού κατάφερε με έναν πολύ απλό τρόπο να δικάσει τους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα όταν είδε πως συνέβη κάτι πολύ άδικο.

Να σου θυμίσουμε πως ο Παναγιώτης Τζαμαλής είναι 27 ετών, μας έρχεται από την Αρχαία Ολυμπία, και αγαπά τα βιολογικά προϊόντα και τη μελισσοκομία. Μπήκε στο reality μαγειρικής για να αποδείξει πως δεν υπάρχει λόγος να έχουμε άγχος ενώ μαγειρεύουμε και πως με το χιούμορ όλα λύνονται!

Ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει πει πολλές ατάκες και ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο βλέπει MasterChef μόνο και μόνο για να τον ακούσει και να δει πως θα παίξει μπαλίτσα με τους κριτές.

Τσέκαρε το βίντεο που βρήκαμε στο κανάλι John Mike στο Youtube:

Τσέκαρε και το λογαριασμό του fan club του στο Instagram: