pao

H KAE Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νικ Καλάθη και του Νίκου Παππά από την ομάδα.

Μετά από αυτές τις δύο αποχωρήσεις υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στους φίλους της ομάδας…

Όλοι ξέρουμε τι σήμαιναν αυτοί οι δύο παίκτες για το τριφύλλι…Η συνέχεια είναι δύσκολη και θα πρέπει να κοιτάξει καλά τις κινήσεις του ο Παναθηναϊκός…

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Μετά από οκτώ χρόνια και δύο θητείες (2009-12, 2015-20) στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν δημόσια τον τέως αρχηγό τους, Νικ Καλάθη.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όπου θα ξανασυναντηθεί με τον πρώην συμπαίκτη του στο «τριφύλλι» Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος ανέλαβε από χθες την τεχνική ηγεσία των Καταλανών. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter έγραψε για τον διεθνή πόιντ γκαρντ. «Ευχαριστούμε Nick! Περάσαμε 8 υπέροχα χρόνια μαζί! Για πάντα στις καρδιές μας!».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε με ανάρτησή της στο Twitter τον Νίκο Παππά, το συμβόλαιο του οποίου δεν θα ανανεωθεί, όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα (3/7) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός των «πρασίνων» Γιώργος Βόβορας.

«Ευχαριστούμε Νίκο για όλες τις αυθεντικές στιγμές μας! Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!» ανέφερε συγκεκριμένα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο «αντίο» στον Έλληνα γκαρντ μετά από μια επταετία στο «τριφύλλι».