Ο Παναθηναϊκός και η ιστορία με το γήπεδο είναι κάτι που “καίει” τις τελευταίες ημέρες τους φιλάθλους του “τριφυλλιού” αλλά και τον Δήμαρχο των Αθηναίων.

Έτσι σήμερα μίλησε στην κάμερα του “Καλημέρα Ελλάδα” και τόνισε ότι “προτεραιότητα μας είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού”.

Αυτό σίγουρα θα ακουστεί καλά στα αυτιά των φίλων της ομάδας, όμως από τα λόγια στις πράξεις, υπάρχει δρόμος!

Πάντως κάτι κινείται και οι φίλοι του τριφυλλιού, θα πρέπει να πάρουν χαρές μετά τα όσα συνέβησαν με τον ηγέτη της ΚΑΕ αλλά και την αποχώρηση του Νικ Καλάθη (είναι σχεδόν δεδομένη).

Οι δηλώσεις του

«Μιλώντας ως Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να πω ότι όλοι μας έχουμε σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συνεισφορά και συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνολικά στην ομάδα πάνω από 30 χρόνια. Μιλώντας ως Δήμαρχος, πόσω μάλλον όταν έχουν ακούσει πολλά λόγια και κοροϊδία οι φίλοι του Παναθηναϊκού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, θα μιλήσω όταν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική λύση. Όταν θα έχουμε ένα σχέδιο κοστολογημένο που θα μπορούμε να πάμε από τη θεωρία στην πράξη χωρίς δικαιολογίες και χωρίς άλλοθι. Το γήπεδο για εμάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας».