Πάνος Ιωαννίδης

O Πάνος Ιωαννίδης είναι Έλληνας σεφ ο οποίος συστήθηκε για πρώτη φρου στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, μέσω της συμμετοχής του στο ριάλιτι Top Chef ως διαγωνιζόμενος και έπειτα, “μεταμορφώθηκε” σε κριτής του MasterChef και με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά είναι η “τριάδα φωτιά” που καταφέρνει να ανακαλύψει νέους μάγειρες μέσω του ριάλιτι που προβάλλεται στο Star!

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη τηλεόραση και όταν αποκαλύφθηκε πως έχει σχέση και πως έχει γίνει μπαμπάς, πολλές ήταν οι γυναίκες που δυσαρεστήθηκαν! Αλλά τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πάνος Ιωαννίδης :Βιογραφικό, το μόντελινγκ, η σύζυγος, το Instagram και το MasterChef

O Πάνος Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1975 και γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Η οικογένεια του κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και όπως έχει πει ο ίδιος του αρέσει πολύ η ανατολίτικη κουζίνα. Στην ηλικία των 18 ετών βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει μαγειρική και στην Ιταλία έκανε μεταπτυχιακό.

Δούλεψε σε πολλά εστιατόρια της Ιταλίας, στη Σαρδηνία και το Μιλάνο ενώ όταν επέστρεψε στην Ελλάδα δούλεψε στη βασιλική πρεσβεία της Δανίας. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ασχοληθεί πολύ με τις κουζίνες και θέλησε να επεκτείνει τις γνώσεις του με αποτέλεσμα να ασχοληθεί και με το μάρκετινγκ.

Το 2019 ξεκίνησε να λειτουργεί το εστιατόριο του Ονίο στο κέντρο της Αθήνας!

Ενώ βρισκόταν στην Ιταλία ασχολήθηκε λίγο με το χώρο του μόντελινγκ καθώς όπως είχε αποκαλύψει ήθελε να εκπληρώσει μια προσωπική του ματαιοδοξία.

To ΜasterChef

Ο γνωστός μάγειρας ήταν ένα από τα τρία πρόσωπα που βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής το 2019 και στην πρώτη τριάδα ήταν μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Σωτήρη Κοντιζά. Μετά την πρώτη σεζόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε τη θέση του Σκαρμούτσο και τότε δημιουργήθηκε μια “χρυσή τριάδα” που είναι μαζί μέχρι σήμερα και έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Η σύντροφος και το παιδί

Ο Πάνος Ιωαννίδης κρατά πολύ κλειστά τα χαρτιά του όσο αφορά την προσωπική του ζωή και μια μέρα ξαφνικά μάθαμε πως έχει μια κούκλα σύντροφο και πως θα γίνει μπαμπάς! Ο ίδιος θέλει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα όσα έχουν να κάνουν με τη ζωή του πίσω από τις κάμερες και τις κουζίνες αλλά έχει μοιραστεί σε συνεντεύξεις του κάποια πράγματα, όπως το γεγονός πως η γυναίκα του είναι μια δύσκολη μαθήτρια στην κουζίνα και πως ο γιος του του έχει αλλάξει τη ζωή.

Τσέκαρε και αυτά: