Πάνος Κιάμος

Πάνος Κιάμος: Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του τραγουδιστή στο πλήρως ανακαινισμένο Posidonio Music Hall!

ad

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση, με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα νέα μέτρα που θέσπισε η Πολιτεία, δίνοντας το σύνθημα για μοναδικές βραδιές γεμάτες από τις επιτυχίες του.

Ο Πάνος Κιάμος έδειξε πως είναι στην καλύτερη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας, παρουσιάζοντας ένα φρέσκο και ανανεωμένο πρόγραμμα που δούλεψε με την ομάδα του και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του. Πάνος Κιάμος

Μαζί του είναι ο πολυτάλαντος, Αναστάσιος Ράμμος, με τον οποίο μοιράζονται τη σκηνή στο τραγούδι «Στα χειρότερα», η εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού, ενώ το team συμπληρώνουν η Τάνια Καρρά, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Μαριάννα Κάρα και στα decks δίνει το ρυθμό ο DJ Pitsi.
 
Παράλληλα, με την επιστροφή του στις νυχτερινές πίστες, ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπερβολές», σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη, στίχους Σάννυ Μπαλτζή και ενορχήστρωση από τον Κωνσταντίνο Παντζή.
 
Η νέα επιτυχία του καταξιωμένου τραγουδιστή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στα ραδιόφωνα, ενώ σε δύο εβδομάδες έχει ξεπεράσει τις 350.000 προβολές και παραμένει σταθερά στις τάσεις του ελληνικού YouTube.
 
 

 
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio
Ad