Πανσέληνος

Η Πανσέληνος έρχεται στις 10 Σεπτέμβριου και αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές για τα περισσότερα από τα ζώδια που θα βιώσουν ένα άκρως περίεργο κλίμα.

 

Αυτή η Πανσέληνος σύμφωνα με τις Κάρτες Ταρώ έχει μία πάρα πολύ ιδιαίτερη ενέργεια και αυτό σημαίνει πως θα έρθουν πράγματα που θα μας χαροποιήσουν και θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα, αλλά αυτά δεν θα είναι μόνα τους.

Η επιτυχία που προβλέπει αυτή η Πανσέληνος όμως δεν θα είναι αναίμακτη γιατί θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που δεν θα τη δουν με καλό μάτι και δεν θα διστάσουν να βάλουν και λόγια. Ωστοσο, να ξέρετε ότι η ενέργεια χωρίζεται στα δύο.

Όσοι από εσάς έχετε την επιτυχία και δεν ξεφύγετε από αυτό το μονοπάτι τότε τα πράγματα θα αλλάξουν όλα και θα κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση. Όσοι από εσάς όμως είστε από εκείνους που δεν θα δουν με καλό μάτι την επιτυχία των άλλων τότε τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν πολύ καλά για εσάς.

Οι κάρτες Ταρώ δείχνουν ξεκάθαρα ποια θα είναι η ενέργεια που θα έχει αυτή η Πανσέληνος και μέσα από αυτές τις κάρτες, το κάθε ζώδιο θα πρέπει να σκεφτεί αυτή την ενέργεια σε συνδυασμό πάντα με την προσωπική ενέργεια.

Για άλλη μία φορά το κανάλι Your Energy Focus με ένα νέο βίντεο μας ταξιδεύει στις ενέργειες αυτής της Πανσελήνου και μας εξηγεί τι πρέπει να προσέξουμε. Το κάθε ζώδιο ξεχωριστά έχει τη δική του ενέργεια και τα δικά του γεγονότα και όλα αυτά βέβαια θα επηρεαστούν από την κεντρική ενέργεια του φεγγαριού.

Δείτε το βίντεο για τις ενέργειες από την ημέρα της 10ης Σεπτεμβρίου.

Να είστε έτοιμοι για αυτή την Πανσέληνο!

Τσέκαρε κι αυτό:

Ρούχα για σκύλους : Οι δημιουργίες της Ντόλι Πάρτον