Πανσέληνος

Η Πανσέληνος αυτή στον Ταύρο στις 12 Νοεμβρίου σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά, τον έρωτα, την ομορφιά και το θάνατο μέσα από την αναγέννηση. Τα γεγονότα που θα φέρει θα τα θυμόμαστε γιατί θα αλλάξει η ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δεύτερο οίκο του Κριού και αυτό θα σας βοηθήσει να συμμαζέψετε το χάλι στα οικονομικά σας, αλλά και να βάλετε πρόγραμμα και στόχους. Δεν αποκλείεται να έχετε και κανά καλό μαντάτο για τα περιουσιακά σας στοιχεία, ενώ τα αισθηματικά δείχνουν πως μπορεί να υπάρξει κάτι που θα κρατήσει στο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μαγική Πανσέληνος στο ζώδιο σας που θα τη θυμάστε γιατί το φεγγάρι έρχεται να πετάξει μακριά σας οτιδήποτε σας έριχνε, σας ταλαιπωρούσε και δεν θα σας άφηνε να δείξετε ποιος είστε πραγματικά. Θα ασχοληθείς μέχρι εκεί που δεν πάει με την πάρτη σου με στόχο να σε βλέπεις στον καθρέπτη και να σε απολαμβάνεις. Όσοι τρέχατε να υλοποιήσετε όνειρα και στόχους σε όλους τους τομείς, τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ξεκούραση, η χαλάρωση και η αναζωογόνηση είναι οι λέξεις που ταιριάζουν σε αυτή την Πανσέληνο, αφού χτυπάει τον 12ο οίκο σας και σας δείχνει τον τρόπο να φορτίσετε τον εαυτό σας επιτέλους. Νέες γνωριμίες κάθε είδους, μηνύματα και επαφές από φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον θα σας κρατάνε χαρούμενους. Λόγω της θέσης του φεγγαριού θα είναι πολύ έντονο το ένστικτό σας για αυτό ακολουθήστε το πιστά.