ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα τα καλά υπόσχεται αυτή η Πανσέληνος κυρίως σε στόχους και όνειρα που μπορούν πλέον να υλοποιηθούν και να σας δώσουν μία ευχάριστη νότα. Όσοι ψάχνετε εργασία ή θέλετε να κάνετε μία οικονομική συμφωνία δεν αποκλείεται να το πετύχετε τις επόμενες ημέρες. Φυσικά και ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες και επαφές και έτσι θα μπορέσετε να αναδειχθείτε και κοινωνικά. Μην ακούσω όμως καμία γκρίνια με τέτοιο φεγγάρι.

ΛΕΩΝ

Στο τέλος τους φτάνουν τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες που σας βασάνιζαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Θα είστε σε θέση να πείτε λόγια καρδιάς σε άτομα που σας γοήτευαν και που φοβόσασταν να πλησιάσετε. Εχετε ήδη καταλάβει πως μόνο αγάπη και θαλπωρή θα μπορούσαν να σας προσφέρουν. Τέλος τα προβλήματα και στο οικογενειακό περιβάλλον που είχε “χτυπηθεί” το προηγούμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές εκπλήξεις φέρνει αυτό η Πανσέληνος τυχερά μου πλάσματα. Ευχάριστες φυσικά που μπορεί να σας απογειώσουν και να ανοίξουν νέα κεφάλαια στη ζωή σας. Από τα αισθηματικά που φέρνουν μέχρι και επισημοποιήσεις μέχρι και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους από εκεί που δεν το περιμένατε και οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν σε σχέση ζωής. Όσοι σκεφτόσασταν ταξίδια μακριά να το κάνετε ή ακόμα δεν αποκλείω να σας γίνει πρόταση να δουλέψετε στο εξωτερικό. Τρέξτε για βαλίτσες.