ΖΥΓΟΣ

Ο όγδοος οίκος έχει την τιμητική του με αυτή την Πανσέληνο και αυτό σου δίνει τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσεις με οτιδήποτε είχε να κάνει με οφειλές και προβλήματα με την ακίνητη περιουσία. Αυτό σημαίνει πως έρχεται μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σου, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να πράξετε σωστά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα  μία υπέροχη ψυχολογία που θα φανεί και σε όλους εκείνους που τρέφουν συναισθήματα όχι φιλικά για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται οι δεσμευμένοι του ζωδίου με αυτή την όψη να ορίσετε ακόμα και ημερομηνία γάμου. Ανοίγουν νέα κεφάλαια στη ζωή σου είτε με νέες γνωριμίες είτε ακόμα και με ένα παιδί που δεν ήταν προγραμματισμένο, αλλά είναι τόσο καλοδεχούμενο. Τα επαγγελματικά σας είναι σε ένα στάδιο που θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα ακολουθήσετε το ρεύμα ή θα δημιουργήσετε εσείς νέο ρεύμα.  Ανοίξτε τα αυτιά σας στις υπέροχες προοπτικές που υπάρχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έκτος οίκος είναι στα πάνω του με την Πανσέληνο να τον κοιτάει από ψηλά. Τώρα είναι η στιγμή που θα δείτε την προσπάθειά σας να καρποφορεί σε κάτι επαγγελματικό, αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις δεν μπορώ να αποκλείσω και την απώλεια δουλειάς. Προσοχή γιατί αυτή η Πανσέληνος μπορεί να κρύβει αποκαλύψεις για τη ζωή σας που θα σας εκθέσουν κοινωνικά. Ευνοείται η οποιαδήποτε αλλαγή αποφασίσετε να κάνετε στην εξωτερική σας εμφάνιση.