ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προηγούμενη περίοδος ήταν τόσο δύσκολη για εσάς που αυτή η Πανσέληνος σε ένα συμβατό ζώδιο για εσάς θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση ανακούφισης. Γιατί τώρα θα νιώσετε ότι μπορείτε να χαρείτε τη ζωή σας, πως τα προβλήματα λύνονται και να απολαύσετε τη χαρά και τον έρωτα. Δεν αποκλείονται ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά για όσους κυρίως δεν είναι μισθωτοί, ενώ στον έρωτα απογειώνεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και η Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα θετική, εσάς θα σας προκαλέσει μία πίεση αφού οι άλλες αστρολογικές όψεις χτυπούν διαρκώς τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα κληθείς να λάβεις σοβαρές αποφάσεις σε ελάχιστο χρόνο και αυτό θα σε αγχώσει, αλλά τα γεγονότα θα είναι αμείλικτα. Κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν ακόμα και στην αλλαγή κατοικίας ή και πόλης. Αλλά να θυμάστε… όλα αυτά θα γίνονται ταχύτατα.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις ξυπνάει αυτή η Πανσέληνος, αφού πραγματοποιείται στον τρίτο σας οίκο. Αυτές οι προοπτικές οι καλές θα σας οδηγήσουν σε μία σίγουρα πρόοδο, που θα μεταφραστεί άμεσα και γρήγορα και σε οικονομικό όφελος. Σημαντικές εξελίξεις και στον τομέα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος, αφού λύνονται καταστάσεις που μέχρι τώρα απασχολούσαν αδίκως το μυαλό σας.