Ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένα πρόσωπο που έχει μπει εδώ και καιρό στην καθημερινότητα μας και είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος!

Ένα από τα πρόσωπα που έχει εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το τελευταίο διάστημα είναι ο Παντελής Τουτουντζής και μας αρέσει πολύ το γεγονός που τον βλέπουμε!

Έχοντας διαβάσει κάποιες συνεντεύξεις του και αφού τον έχουμε παρακολουθήσει σε τηλεοπτικές εμφανίσεις που έχει κάνει, είναι ξεκάθαρο πως ο make up artist αγαπά πολύ τη δουλειά του και είναι ένας από τους καλύτερους στο είδος του!

ad

Ο Παντελής Τουτουντζής μας έρχεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, ξεκίνησε να ζωγραφίζει από πολύ μικρή ηλικία έπειτα από παρότρυνση της μαμάς του η οποία κατάλαβε το ταλέντο του και από τα εφηβικά του χρόνια ήξερε πως θέλει να ασχοληθεί με το μακιγιάζ! Όπως και έκανε!

Μετρά πολλές συνεργασίες αλλά αυτή που έχει καταφέρει να γίνει σχέση ζωής είναι αυτή με την Ελένη Φουρέιρα και υπάρχει τεράστια αγάπη εδώ!

Τον make up artist τον βλέπουμε στο Super Makeover αλλά και στο House of Fame και έχουμε πολλά ακόμη να δούμε από τον λατρεμένο καλλιτέχνη!

Δείτε τον στο Instagram: