Παντελής Τουτουντζής

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι Έλληνας make up artist ο οποίος έχει δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz και είναι ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι εξαιρετικά ευγενικός και έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια έχοντας στο πλευρό του τον αγαπημένο του σύζυγο! Και μας αρέσει πολύ.

Ο make up artist είναι ένα από τα πρόσωπα που συμμετέχει στο J2US 2023 και η coach του είναι το είδωλο Κατερίνα Στανίση με την οποία έχει έρθει πολύ κοντά και περνουν πάρα πολύ ωραία όταν ανεβαίνουν στη σκηνή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Παντελής Τουτουντζής – Βιογραφικό, ο σύζυγος, το ακραίο bullying, η Ελένη Φουρέιρα και τα παιδιά

Ο make up artist γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22 Σεπτεμβρίου και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο brand name καθώς θεωρείται από τους καλύτερους make up artist στην Ελλάδα.

Από μικρός ήξερε πολύ καλά πως θέλει να ασχοληθεί με τη τέχνη του μακιγιάζ και οι γονείς του ήταν τρομερά υποστηρικτοί στα όνειρα του. Μάλιστα, η μητέρα του ήταν αυτή που του αγόρασε τα πρώτα καλλυντικά για να μπορεί να βάφει τις φίλες του.Βίωσε δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς ήταν ένα διαφορετικό παιδί και αυτό ήταν κάτι βαρύ για την ψυχολογία του διότι δεν μπορούσαν να τον καταλάβουν οι περισσότεροι. Ωστόσο, είχε την οικογένεια του και προσπάθησε να μπει σε αυτή την μεγάλη αγκαλιά και να ξεπεράσει κάποια πράγματα.

Ο σύζυγος του και η οικογένεια

Έχοντας καταφέρει να κερδίσει μια σημαντική θέση στο χώρο του μακιγιάζ και του styling, ο Παντελής Τουτουντζής έδωσε χώρο στη ζωή του για να μπει ο έρωτας και τα τελευταία 15 χρόνια έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο με τον οποία έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και είναι δυο μπαμπάδες που δίνουν τα πάντα για τα παιδιά τους.  Ο σύζυγος του Νάσος είναι γιατρός στο επάγγελμα και κάνει πολλές δράσεις μέσω των οποίων βοηθά πολύ κόσμο. Είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι το οποίο έχει βρει τις δικές του ισορροπίες και προσπαθεί να είναι πρότυπο για τα δυο τους παιδιά.

Τα παιδιά και η Ελένη Φουρέιρα

Ο Παντελής είναι ένας άνθρωπος ο οποίο πιστεύει πολύ στη φιλία και με την Ελένη Φουρέιρα είναι κολλητοί τα τελευταία χρόνια! Είναι ο άνθρωπος που επιμελείται τα looks της κσι είναι πάντα στο πλευρό της. Όπως είναι και εκείνη άλλωστε. Έχει βαφτίστει τα παιδάκια του και είναι η καλύτερη νονά του κόσμου, σύμφωνα με τον μακιγιέρ.

To ακραίο bullying

Μιλώντας στο “Antivirus”, o make up artist αποκάλυψε πως έχει βιώσει πολλές ακραίες συμπεριφορές bullying οι οποίες ξεκίνησαν από το σχολείο και συνεχίστηκαν μετέπειτα.

Μάλιστα, είχε περιγράψει ένα ακραίο περιστατικό όπου πήγαινε σε ένα ρέιβ πάρτι και σταμάτησε ένα αυτοκίνητο μπροστά του και βγήκαν δυο άτομα τα οποία τον έσπασαν στο ξύλο.

Έχει ζήσει πολλά και με τον σύντροφο του, αλλά βλέπει το ποτήρι πάντα μισογεμάτο και είναι γεμάτος θετική ενέργεια! Και για αυτό τον αγαπούν όλοι!

Τσέκαρε και αυτά: