Pantene

“A hater is going to hate no matter what”, λέει ο σοφός λαός και πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθησουν να βρουν έστω και ένα ψεγάδι για να “πειράξουν” την ομορφιά που προσπαθεί κάποιος να φέρει στην επιφάνεια! Αλλά την εταιρεία που λανσάρει τα σαμπουάν Pantene δε θα έπρεπε να την “αγγίζει” τίποτα αφού μας έδωσε την απόλυτη διαφήμιση για το 2022!

Να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως το εν λόγω κείμενο δεν είναι #sponsored, δεν ξέρουμε ποιος λανσάρει το σαμπουάν και δε μας νοιάζει! Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι πως για πρώτη, ίσως, φορά είδαμε να προβάλλονται πρόσωπα της LGBTQ σε μια διαφήμιση η οποία θα προβάλλεται στο πανελλήνιο και είμαστε σούπερ excited!

Η εταιρεία που λανσάρει το σαμπουάν Pantene παίρνει για μια ακόμη φορά τη δική μας ψήφο, αφού στη νέα της διαφήμιση εμφανίζονται άτομα τα οποία για πολλά χρόνια προσπαθούσαν να αποδείξουν στον κόσμο πως είναι και εκείνα άνθρωποι αφού ο κόσμος είναι στενόμυαλος και δεν μπορεί να δεχτεί πως ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη ζωή του εφόσον δεν μας παρενοχλεί και δε μας προσβάλλει.

Στη διαφήμιση της Pantene, που λες, 5 άτομα μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και μιλούν για τα μαλλιά τους αλλά και για το γεγονός πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να περιποιείται τα μαλλιά του αφού δεν “χωρά” η λέξη “φύλο” όταν μιλάμε για τρίχες!

Ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, κάνει ότι θέλει στον εαυτό του και στην εικόνα του (αρκεί να μην τον βλάπτει)! Το μόνο που χρειάζεται είναι λαμπερά μαλλιά για να το πετύχει!

Παράλληλα, το λανσάρισμα της καμπάνιας συμπίπτει με την επαναλειτουργία της Γραμμής Ψυχολογικής Στήριξης «11528 – ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ».

Τσέκαρε τη διαφήμιση:

Μπράβο και πάλι μπράβο! Μακάρι, να βλέπουμε πιο συχνά διαφημίσεις, καμπάνιες, εκπομπές, υπαλλήλους σε μαγαζιά, σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά και οπουδήποτε να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς να γυρνούν βλέμματα προς το μέρος τους! Όλοι είμαστε διαφορετικοί και το φύλο μας δε μας ορίζει! Αλλά η ψυχή μας!