Papaki

Το Papaki υποστήριξε ως Χρυσός Χορηγός το συνέδριο WordCamp Greece 2021, που διοργανώθηκε διαδικτυακά τον περασμένο μήνα. Το WordCamp, διεξάγεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 120 χώρες.

Στη χώρα μας, διοργανώνεται από εθελοντές της Ελληνικής κοινότητας του WordPress και απευθύνεται σε απλούς χρήστες ή επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress και τις τεχνολογίες του διαδικτύου.

Οι μισές περίπου ιστοσελίδες του διαδικτύου είναι κατασκευασμένες βάσει του ανοικτού λογισμικού WordPress.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα κατασκευής ιστοτόπων (CMS) που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση, ειδικά στη χώρα μας. Το Papaki υποστηρίζει την ανοιχτή πλατφόρμα του WordPress και τη χρησιμοποιεί τόσο για εταιρική χρήση, όσο και ως εμπορικό προϊόν για τους πελάτες του. Έχει μάλιστα αναπτύξει και μία σειρά από δωρεάν Plugins με στόχο να δώσει λύσεις στους χρήστες της πλατφόρμας.

Συνεπώς, το Papaki δε θα μπορούσε να λείπει από το ετήσιο ραντεβού των φίλων του WordPress και φέτος στήριξε έμπρακτα τη διοργάνωση ως Χρυσός Χορηγός.

Στο φετινό WordCamp Greece που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από την online πλατφόρμα του Airmeet, το Papaki είχε το δικό του digital booth, όπου οι επισκέπτες του συνεδρίου μπορούσαν να αποκομίσουν πληροφορίες για την εταιρεία, να λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματα τους από την ομάδα του Papaki και να λάβουν ψηφιακά δώρα που δημιούργησε η εταιρεία αποκλειστικά για αυτήν την εκδήλωση.

«Η υποστήριξη διοργανώσεων που προάγουν την ανοικτή φύση του διαδικτύου και τη συνεργατικότητα είναι εξαιρετικής σημασίας για την εταιρεία μας. Επίσης, έτσι μόνο διασφαλίζεται ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας αντίστοιχων διοργανώσεων.

Συμμετείχαμε με ιδιαίτερη χαρά στο φετινό WordCamp Greece και ανυπομονούμε για το επόμενο που ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, ώστε να καταφέρουμε να δούμε όλους τους συνεργάτες μας από κοντά», δήλωσε ο Φρανκ Μαούνης, Συνιδρυτής και CEO του Papaki.