Papaki

Το Papaki προσφέρει νέα πακέτα φιλοξενίας για κάθε ιδιοκτήτη website που αναζητά περισσότερους πόρους και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

 

To Papaki φροντίζει για τον συνεχή εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του και λανσάρει νέα, ανανεωμένα πακέτα φιλοξενίας με ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά, ιδανικά για κάθε ιδιοκτήτη website που αναζητά περισσότερους πόρους και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Τα νέα πακέτα, Standard – Large – Professional, διαθέτουν μεγαλύτερο χώρο δίσκου και RAM, υποστηρίζουν απεριόριστο traffic, προσφέρουν μεγαλύτερο Input/Output δεδομένων στο δίσκο, και περιλαμβάνουν από 5 έως 200 email λογαριασμούς.

Επίσης, έρχονται για πρώτη φορά με τη δυνατότητα επιλογής hosting σε ελληνικούς servers του βραβευμένου data center της Lamda Hellix, που υποστηρίζει GR-IX δίκτυο για μοναδικές ταχύτητες. Η φιλοξενία σε ελληνικούς servers, είναι ιδανική για τους χρήστες που δίνουν έμφαση στο SEO και στα καλύτερα αποτελέσματα της Google, καθώς η εγγύτητα και η υψηλών προδιαγραφών διασυνδεσιμότητα αξιολογούνται θετικά από τις μηχανές αναζήτησης.

Τέλος, η φιλοξενία είναι σημαντικό να συνοδεύεται από ασφάλεια, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το Papaki. Έτσι, τα νέα πακέτα περιλαμβάνουν καθημερινό backup από την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Acronis, που εγγυάται κορυφαία απόδοση, έγκαιρη επαναφορά και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

“Χρειάστηκε πολύς χρόνος και έρευνα για να προχωρήσουμε στη δημιουργία και το λανσάρισμα των νέων πακέτων φιλοξενίας. Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε οι πελάτες του Papaki, παλαιοί και νέοι, να απολαύσουν τα ανανεωμένα features. Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην παροχή των καλύτερων δυνατών προϊόντων και υπηρεσιών, έχοντας στο επίκεντρό μας τον τελικό χρήστη που επιθυμεί να έχει ποιοτική ψηφιακή παρουσία”, ανέφερε η Commercial Director της Enartia, Séverine Assadourian.

Τσέκαρε κι αυτό:

Χαλαρωτική μουσική : Θιβετιανοί ήχοι για θετική ενέργεια