Το Πάπιγκο είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά στην Ελλάδα και κάθε χρόνο υποδέχεται πλήθος κόσμου που θέλει να κάνει πεζοπορία και να ανακαλύψει τις ομορφιές που κρύβει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

ad

Για να μπορέσει να βρεθεί κάποιος σε αυτό το υπέροχο χωριό θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το όχημα του ή να μεταβεί με κάποιο λεωφορείο το οποίο φεύγει από τα Γιάννενα. Το χωριό βρίσκεται 61χλμ από την υπέροχο πόλη και στη διαδρομή θα δεις μοναδικές εικόνες. Χωρίζεται σε δυο “γειτονιές” το Μικρό και το Μεγάλο και μπορείς να περάσεις υπέροχα.

Στο χωριό μπορεί κάποιος να μείνει σε πολύ ιδιαίτερες ξενώνες ή σε κάποιο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο και να απολαύσει τα παραδοσιακά δωμάτια τα οποία έχουν πολύ όμορφη θέα.

Τα γεφύρια τα οποία είναι φτιαγμένα από πέτρα και χαρακτηρίζονται ως “τοξωτά” είναι αυτά που σίγουρα θα σου τραβήξουν το μάτι ενώ όλο το χωριό αξίζει να φωτογραφηθεί και να κάνεις τα ανάλογα post στο Instagram.

Oι γνωστές “Κολυμπήθρες” είναι αυτές που σίγουρα θα σε μαγέψουν διότι θυμίζουν πισίνα και βρίσκονται στο ρέμα Ρόγκοβου ενώ δεν είναι δύσκολο να βρεθείς σε αυτό, αν είσαι φαν της πεζοπορίας. Απλά θέλει προσοχή και να μην είσαι μόνος σου.

Το Πάπιγκο είναι ένας μέρος το οποίο λατρεύουν οι πεζοπόροι και μπορούν να διασχίσουν μικρά μονοπάτια και να ανακαλύψουν τις ομορφιές που έχει το τοπίο.

Yπάρχουν πολλά ταβερνάκια τα οποία μπορείς να επισκεφτείς και να γευτείς υπέροχα κρέατα αλλά και φρέσκα λαχανικά ενώ ένα τσιπουράκι είναι ιδανικό για να ξεχάσεις το κρύο!

Τσέκαρε και αυτά: