Para Todos

Ένα από τα ελληνικά brands που έχουν καταφέρει να γίνουν ιδιαίτερα αγαπητά στους Έλληνες celebs και όχι μόνο, είναι το PARA TODOS. Ένα brand του οποίου ο lead designer είναι ο Τάσος Τσάδαρης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το citynow.gr έκανε μια κουβεντούλα με τον σχεδιαστή καθώς το brand έχει καταφέρει να γίνει πολύ γνωστό και δε γίνεται να μη σε ενημερώσουμε για αυτό! Να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως τα ρούχα της εταιρείας είναι 100% ελληνικά, παρασκευάζονται στην Θεσσαλονίκη (λατρεμένη πόλη) και είναι πολύ οικογενειακή η όλη φάση αφού τρία αδέρφια ένωσαν τις διαφορετικές δυνάμεις τους – είναι ο Τάσος, η Στέλλα και η Χριστίνα – και πλέον έχουν ένα super brand το οποίο όσο πάει και μεγαλώνει!

Ο Τάσος Τσάδαρης απάντησε στις ερωτήσεις μας και τον ευχαριστούμε πολύ για τη συζήτηση!

Είναι τελικά η ζωή μικρή για να φοράμε βαρετά ρούχα;

“Η ζωη είναι γενικά πολύ μικρή και πολύ όμορφη για να κάνουμε πράγματα που βαριόμαστε και δεν μας αρέσουν ένα από αυτά είναι και τα ρούχα οπότε θα πω ναι, θα έπρεπε να φοράμε ότι ακριβώς μας αρέσει, μας βολεύει και μας δίνει αυτοπεποίθηση” .

Τι είναι αυτό που κάνει το brand μη…. βαρετό;

“Γενικά προσπαθούμε με την αλλαγή των σχεδίων μας και των χρωμάτων κάθε σεζόν να διατηρούμε το ενδιαφέρον των πελατών μας και να μη βαριούνται το brand”. 

 

Πολλά είναι τα labels που επιλέγουν να δημιουργήσουν designs με βάση τα trends που επιτάσει η κάθε εποχή! Το brand σας παραμένει πιστό σε ένα πολύ συγκεκριμένο στιλ! Μιλήστε μας λίγο για αυτό!

“Θεωρούμε πως γενικά τα brand σηματοδοτούν τα trends και όχι το αντίθετο οπότε σαν brand ακολουθουμε την classic και casual γραμμή που έχουμε επιλεξει για το PARA TODOS το οποιο θελλουμε και έχουμε καταφερει ως ένα σημείο να ειναι σήμα κατατεθέν και να αναγνωρίζεται σαν brand βάση των σχεδίων του και όχι των logo οπότε κρατάμε την γραμμή που έχουμε επιλέξει και μας αρέσει γι αυτό”. 

Οι δημιουργίες και τα looks που προβάλλεται θα μπορούσαν κάλλιστα να βρεθούν στους δρόμους του Λονδίνου και του Βερολίνου! Υπάρχουν σκέψεις για άνοιγμα στο εξωτερικό;

“Έχουμε κάνει ηδη καποια βηματακια προς τα εκει δηλαδη στην γερμανια έχουμε έναν πελατη χονδρικης, γενικά θελουμε ανοιγμα στο εξωτερικο και έχουμε πολλους πελατες στο online που δεν είναι εγχώριοι αλλά από το εξωτερικο οι οποιοι είναι και πιστοι στο brand”. 

Πείτε μου τρία items τα οποία πρέπει να αποκτήσει ASAP από το brand Para Todos

“Δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένα για το λόγο του ότι τα σχεδιάζω εγώ και μου αρέσουν όλα, θα σας πω όμως ότι τρελαίνομαι για την εφαρμογή των παντελονιών μας, τα παλτό και τα λινά μας”. 

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για το brand;

“Έχουμε ένα κατάστημα στην Αθήνα, ένα στην Θεσσαλονίκη και το επόμενο μας βήμα είναι να κάνουμε άλλο ένα σε ένα γνωστό σε όλους μας νησί επίσης έχουμε εδώ και δυο χρόνια μια παραεταιρία του PARA TODOS που ασχολείται με στολές εργασίας σε ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια κλπ. Με την οποία ασχολούμαστε και θελουμε να κάνουμε κάποιες αναβαθμίσεις και σε αυτήν”. 

O Yohji Yamamoto είχε πει μια πολύ ιδιαίτερη φράση – “To be modern is to tear the soul out of everything”… Υπήρξε κάποια στιγμή που χρειάστηκε να τα “γκρεμίσετε όλα” για να φτάσετε στο μοντέρνο και μινιμαλιστικό μονοπάτι που ακολουθεί το brand?

“Η αλήθεια είναι πως για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να δημιουργηθεί το PARA TODOS έχω γκρεμίσει διάφορες επιχειρηματικές μου προσπάθειες μέχρι τώρα, οι οποίες μάλλον χρειάστηκε να γκρεμιστούν για να κατασταλάξω σε αυτήν”.

To street style look είναι αυτό το οποίο κάνει θραύση στα social media… Είναι κάτι που θα μπορούσε να είναι για όλους;

“Αν λοιπόν στα social media το βλέπουμε σε όλους και σε όλες τις ηλικίες υποθετικά θα μπορούσε να είναι για όλους, αλλά για εμένα θα έπρεπε ο καθένας να φοράει ότι τον βολεύει και ότι τον κάνει να νιώθει άνετα οπότε θεωρώ πως είναι ότι επιλέξει ο καθένας” .

Θέλω σήμερα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου! Γιατί να αποκτήσω ένα Para Todos item;

“Στην πραγματικότητα μόνο επειδή σας αρέσει αλλά περα από αυτό ίσως επειδή έχει μόνο φυσικη ίνα και έχουμε στραφεί όλοι πολύ σωστα στο sustainability, επειδη αυτή την στιγμη είναι trend και επισης επειδη είναι κάτι classic και μπορει να φορεθει για πολλλα χρόνια”. 

Tα ρούχα έχουν φύλο τελικά ή η unisex κολτούρα έχει πλέον κατακτήσει την παγκόσμια αλλά και την ελληνική μόδα;

“Σαν ένα από τα πρώτα ίσως και το πρώτο unisex brand της Ελλαδας θα σας πω πως τα ρούχα δεν έχουν φύλο και ότι γενικά μια γυναικα μπορεί πολύ άνετα να ντυθεί αντρικά και το αντίθετο. Από την άλλη μεριά το να ντύνεται μια γυναίκα αρκετά θυληκά για μια περίσταση το ίδιο και ένας έντρας εμένα μου αρεσει πολύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μια γυναίκα δεν μπορεί να φορέσει ένα αντρικό πουκάμισο για να βγει έξω”.

 

Τσέκαρε και αυτά: