Παραλίες Αθήνα

Παραλίες Αθήνα: Πόσες φορές το καλοκαίρι έχετε αποφασίσει να πάτε για μπάνιο, αλλά σκέφτεστε ότι δεν θέλετε ούτε να πήξετε στην κίνηση, αλλά ούτε και να περιμένετε να βρείτε μία θέση στην παραλία.

Εμείς σας έχουμε βρει τη λύση για να μην περάσετε όλο αυτό και η συγκεκριμένη παραλία απέχει λιγότερο από μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας, στο δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VisitLoutraki (@visitloutraki)

Πρόκειται για τη διπλή παραλία της Μυλοκόπης, η οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες δημιουργήθηκε μετά από ένα σεισμό που έγινε στην αρχαιότητα.

Η συγκεκριμένη παραλία κυριολεκτικά συνδυάζει βουνό και θάλασσα, αλλά για να φτάσεις εκεί υπάρχει μόνο χωματόδρομος. Οπότε είτε θα πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητο σας στο δάσος που υπάρχει πριν και να περπατήσετε είτε να έχετε ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να προχωρήσει σε έναν χωματόδρομο.

Και για όσους προλάβουν να πουν ότι δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν με το περπάτημα να θυμάστε ότι η συγκεκριμένη παραλία θα σας αποζημιώσει.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alfavita.gr (@alfavitagr)

Στις παραλίες Αθήνα η Μυλοκόπη έχει ιδιαίτερη θέση και λίγοι είναι εκείνοι που την ξέρουν. Η συγκεκριμένη παραλία έχει ένα φυσικό άρωμα λόγω του φασκόμηλου που υπάρχει στους τριγύρω βράχους.

Επίσης, η παραλία χωρίζεται φυσικά από έναν τεράστιο βράχο που στην ουσία δημιουργεί δύο παραλίες. Τα νερά είναι καταγάλανα, ενώ μπορείτε να βλέπετε τον βυθό που είναι μαγευτικός.

Για να μην πείτε ότι δεν θα σας το είπαμε, πριν πάτε στην παραλία να θυμάστε ότι πρέπει να έχετε όλα όσα θέλετε μαζί σας, γιατί εκεί δεν θα βρείτε τίποτα απολύτως! Σαν ναυαγοί θα είστε!

by Praxitelis Sarantopoulos