Παραλίες Αττική

Παραλίες Αττική : Πολλοί από εμάς έχουμε μείνει στην Αθήνα γιατί οι δουλειές “τρέχουν” και θέλουμε να προετοιμαστούμε σωστά για τον Σεπτέμβριο! Αλλά μπορεί να έχουμε αποφασίσει να κάνουμε διακοπές μια άλλη περίοδο!

ad

Ωστόσο, το καλοκαίρι είναι εδώ και χρειαζόμαστε κάποιες στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς! Και για αυτό το λόγο επιλέγουμε να πάμε σε κάποιες παραλίες εντός Αττικής και να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Υπάρχουν κάποια “κρυφά” μέρη στην Αττική τα οποία δεν τα επιλέγει πολύς κόσμος για να απολαύσει το μπάνιο του γιατί μπορεί να μην τα γνωρίζει! Αλλά εμείς θέλουμε ηρεμία και όμορφα τοπία!

Ποια είναι αυτά : 

#1.Πούντα Ζέζα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lovereotiki Guide (@lovereotiki)

Μια παραλία η οποία μπορεί πολύ εύκολα να σε κάνει να ηρεμήσεις! Η πρόσβαση γίνεται από τη λεωφόρο Σουνίου – θα δεις την πινακίδα – και είναι ένα μέρος στο οποίο θα χαλαρώσεις και θα ηρεμήσεις! Φρόντισε να έχεις μαζί ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και ομπρέλα!

#2.Παραλία Τσίου

Μια πολύ καλά κρυμμένη παραλία η οποία βρίσκεται στο τέλος της χερσονήσου της Ποσειδωνίας και βρίσκεται μεταξύ του Λαυρίου και του Σουνίου. Για να μπορέσεις να βρεθείς στην παραλία θα πρέπει να παρκάρεις το όχημα σου αρκετά μέτρα μακριά και να ακολουθήσεις τα μονοπάτια που θα σε οδηγήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά της!

Τσέκαρε και αυτό : Γυναικοκτονία: Μία έκθεση μήνυμα στην Αθήνα

Ad