Παραλίες

Μπορεί ακόμα να έχουμε Μάρτιο και αυστηρό lockdown αλλά το μυαλό μας ήδη ταξιδεύει σε εξωτικές παραλίες που θα θέλαμε να βρεθούμε το καλοκαίρι και να απολαύσουμε επιτέλους τις διακοπές μας χωρίς μηνύματα και έγγραφες βεβαιώσεις.

Το Tripadvisor αυτή τη φορά αποφάσισε να μας ταξιδέψει στις 25 καλύτερες παραλίες του κόσμου και εμείς είπαμε να σας μεταφέρουμε έστω και νοητά σε αυτό το μαγικό και καλοκαιρινό tour από τώρα.

Η πρώτη παραλία σε αυτό τον υπέροχο κατάλογο είναι η Whitehaven Beach που είναι στα νησιά Whitsunday με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά που είναι πραγματικά ένας παράδεισος.

Παραλίες Παραλία Καλοκαίρι

Η δεύτερη παραλία είναι η Santa Maria Beach στο Κάγιο Σάντα Μαρία, ακολουθεί η Baia do Sancho στη Βραζιλία και στην τέταρτη θέση έρχεται η Grace Bay Beach στο Προβιντενσιάλες.

Η πέμπτη καλύτερη παραλία στον κόσμο είναι η παραλία Αγίας Πετρούπολης στη Φλόριντα, ενώ η έκτη παραλία είναι η Turguoise Bay στην Αυστραλία. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Eagle Beach στην Αρούμπα.

Ακολουθεί η Spiagga dei Conigli στη Λαμπεντούζα, η Ka’anapali Beach στη Χαβάη, η Baía dos Golfinhos στη Βραζιλία, η Playa de Cofete στην Ισπανία, η παραλία Βαραντέρο στην Κούβα, η Praia da Falésia στην Πορτογαλία, η Maho Bay Beach στο Σεν Τζον, η Seven Mile Beach στη Τζαμάικα, η παραλία Λα Κόντσα στην Ισπανία, η Playa Norte στα Μουχέρες, η παραλία Seven Mile Beach στα Γκραντ Κέιμαν, η Παραλία Μπάβαρο στη Δομινικανή Δημοκρατία και η Bournemouth Beach στη Βρετανία.

Στην 21η θέση βρίσκεται μία ελληνική παραλία η Λιμνοθάλασσα Μπάλου στον Κίσσαμο.

Λιμνοθάλασσα Μπάλου

Στην 22η θέση με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου βρίσκεται η Playa Manuel Antonio στην Κόστα Ρίκα και στην 23η θέση η παραλία Παραλία Nungwi στην Τανζανία.

Στην 24η θέση βρίσκεται άλλη μία ελληνική παραλία που είναι η παραλία Ελαφονήσι.

Ελαφονήσι

Στην τελευταία θέση στην 25η θέση βρίσκεται η παραλία Plage de Santa Giulia στη Γαλλία και με αυτές συμπληρώνεται ο κατάλογος του Tripadvisor.