Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2020

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2020: Η πανδημία άλλαξε τα πάντα και για αυτό το λόγο ο δήμος Αθηναίων ετοιμάζει να υποδεχθεί το νέο έτος 2021 η Αθήνα με έναν άκρως διαφορετικό τρόπο αλλά και ιδιαίτερο συγχρόνως.

Ο Δήμος Αθηναίων καλεί όλο τον κόσμο στην Αθήνα και όχι μόνο να συντονιστεί στις 23:45 με την ΕΡΤ αλλά και με το ertflix.gr έτσι ώστε να παρακολουθήσουν την αλλαγή του χρόνου μέσα από ένα μοναδικό και ατμοσφαιρικό θέαμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα υπάρξει ένα εντυπωσιακό φωτιστικό show, με video projections αλλά και πυροτεχνήματα που θα αγκαλιάσουν κυριολεκτικά τον ουρανό στην Αθήνα.

Στην παρέα αυτή θα είναι στην παρέα μας και δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί, η Μαρία Κίτσου και Δημήτρη Γκοτσόπουλο για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2020.

Εκτός από αυτό το δίδυμο όμως όλος ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα τα τελευταία λεπτά πριν την έλευση του 2021 να δει βίντεο με δικές μας ευχές, ευχές που κάθε πολίτες έστελνε όλο το προηγούμενο διάστημα στο δήμο Αθηναίων και πλέον την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα προβληθούν.