Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2022

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2022 : Λίγες ώρες έμειναν και το 2023 θα μας χτυπήσει την πόρτα για να μας προετοιμάσει για νέες αρχές, καταστάσεις και ίσως κάποιες ανατροπές τις οποίες δε θα περιμένουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Google θέλει να μας προετοιμάσει για την αλλαγή του χρόνου και με ένα νέο doodle,αποχαιρετά το 2022 το οποίο είναι γραμμένο με μοβ γράμματα στην αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης.

Για μια ακόμη χρονιά, η αγαπημένη μηχανή αναζήτησης καταφέρνει να δημιουργήσει μια νέα εικόνα πάνω στην οποία κλικάρει αρκετός κόσμος για να δει τι έχει ετοιμάσει!

Μετά από δυο ολόκληρα χρόνια, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει και να αφήσει για λίγο στην άκρη τον κορονοϊού, ο οποίος βέβαια, παραμονεύει αλλά θα τη σπάσουμε την κατάρα, αδέρφια!

Τα τελευταία δυο χρόνια δεν είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε όπως πραγματικά θα θέλαμε και αναγκαστήκαμε να κλειστούμε στο σπίτι μας και να υποδεχτούμε τα έτη που πέρασαν με ελάχιστα αγαπημένα πρόσωπα και φίλους μέσω βιντεοκλήσης.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2022 – Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πάρτι, να πάμε στα μπουζούκια και στα κλαμπ και να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα κατιδίαν .

Τα πράγματα που θα κάνουμε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θα είναι πολλά, δε θα ξεχάσουμε να φορέσουμε τα κόκκινα εσώρουχα μας και εννοείται πως θα αγκαλιάσουμε και θα φιλήσουμε όποιον βρεθεί στο πλευρό μας με σκοπό να μας μπει καλά ο χρόνος!

Τα μαγαζιά είναι “γεμάτα” από κρατήσεις που έχει κάνει ο κόσμος και αναμένεται να γεμίσουν την παραμονή με όσους θέλουν να περάσουν καλά!

Αγαπημένα πλάσματα διασκεδάστε με την ψυχής σας, μην οδηγείτε αν έχετε πιει και σας παρακαλούμε να περάσετε τέλεια! Γιατί η ζωή είναι μικρή και αξίζει να τη ζήσουμε!

Τσέκαρε και αυτά :

Άνδρες : Πώς θα καταλάβεις πώς αποζητά την προσοχή

Σασμός : Το spoiler για τα νέα επεισόδια