Πάρις Χίλτον

H Πάρις Χίλτον ανακοίνωσε μέσω των social media πριν από λίγο καιρό πως ήρθε στον κόσμο ο γιος της, τον οποίο απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της, Carter Reum.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η χρυσή κληρονόμος η οποία είναι πλέον μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα, αποφάσισε να δώσει ένα πολύ ιδιαίτερο όνομα στον γιο της και το οποίο προέρχεται από τη μυθολογία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Σύμφωνα με όσα είπε στο podcast της, This Is Paris, το όνομα του μπέμπη της είναι Φοίνιξ , όπως ονομάζεται το μυθικό πουλί που αναγεννιέται από τς στάχτες του. Και πιο συγκεκριμένα το ολόκληρο όνομα του είναι Φοίνιξ Μπαρόν Χίλτον Ρίουμ.

Το συγκεκριμένο όνομα είναι πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και έχει μπει στη λίστα με τα 200 καλύτερα ονόματα που μπορεί να δώσει κανείς σε ένα αγόρι.

Η Πάρις Χίλτον είπε πως το δεύτερο όνομα του μπέμπη το έδωσε για να τιμήσει τον παππού της ο οποίος ήταν για εκείνη ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Στο podcast η Πάρις μοιράστηκε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο τη βιβλίο και αυτό που τη νοιάζει πλέον είναι να περνά καλά με τον μπέμπη της.

Tσέκαρε και αυτά: