Παρίσι

Η επίδειξη μόδας του AZ Factory «Love Brings Love» φόρος τιμής στον Alber Elbaz και τη συμβολή του στη μόδα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι μετατρέπεται σε έκθεση στο Μουσείο Palais Galliera της γαλλικής πρωτεύουσας.

Στην έκθεση – αφιέρωμα, που θα διαρκέσει από τις 5 Μαρτίου έως τις 10 Ιουλίου θα παρουσιαστούν δημιουργίες από 45 συμμετέχοντες οίκους μόδας και σχεδιαστές εμπνευσμένες από τον Elbaz, συμπεριλαμβανομένων των Alexander McQueen, Balmain, Chloe, Dior, Christopher John Rogers, Gucci, Jean Paul Gaultier, Grace Wales. Bonner και Louis Vuitton.

Η ομαδική επίδειξη μόδας «Love Brings Love» πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου με τη συνεισφορά γνωστών και ανερχόμενων σχεδιαστών, ο καθένας από τους οποίους σχεδίασε μια «κατά παραγγελία δημιουργία εμπνευσμένη από την κληρονομιά του Elbaz ή πρόσθεσε μια ιδιαίτερη πτυχή σε μια εμβληματική σιλουέτα». Οι δημιουργίες παρουσιάστηκαν μαζί με σχέδια που δημιουργήθηκαν από την ομάδα του στούντιο AZ Factory του Elbaz.

Η μοναδική στο είδος της έκθεση, που επιμελείται ο Alexandre Samson, θα οδηγήσει τους επισκέπτες στην πλήρη εμπειρία της επίδειξης μόδας και θα αναπαράγει, τα εφέ, τη μουσική και τα φώτα.

Η επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στη μνήμη του Alber Elbaz, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο, άνοιξε με τη σήμα κατατεθέν δημιουργία του για το brand AZ Factory, το μικρό μαύρο φόρεμα και ακολούθησε η παρουσίαση δημιουργιών από διάφορους οίκους και brand ως φόρος τιμής στην κληρονομιά του.