Παρίσι

Παρίσι, είσαι και θα είσαι για πάντα ένας έρωτας μεγάλος και δε θα ξεπεράσουμε ποτέ! Για αυτό και πήγαμε μια βόλτα!

Το citynow.gr βρέθηκε στην πόλη του φωτός και του έρωτα και δε γινόταν να μη μοιραστούμε μαζί σου κάποιες φωτογραφίες για να σου δείξουμε την ομορφιά της πόλης.

Το Παρίσι είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν πολλά ζευγάρια για να ζήσουν ρομαντικές στιγμές και δεν είναι λίγοι αυτοί που πετάγονται για ένα «ταπεινό» Σαββατοκύριακο.

Ζεστά κρουασάν, βόλτες στον πύργο του Άιφελ, βόλτες στον Σηκουάνα και ένα ποτήρι κρασί σε κάποιο μικρό μπιστρό είναι κάποια από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις αν βρεθείς στην πόλη της Γαλλίας, Αν είσαι και λάτρης της μόδας, δεν το συζητώ! Μια βόλτα στα μαγαζιά επιβάλλεται και με το παραπάνω.

Αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις στην πόλη του ρομαντισμού, πρέπει να ξέρεις πως δεν είναι ένα οικονομικό ταξίδι αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα σου κοστίσει και «ο κούκος, αηδόνι». Όλα είναι θέμα προγράμματος.

Αν ταξιδέψεις με αεροπλάνο θα κάνεις περίπου 3,5 ώρες και οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν. Κατά τα άλλα, μπορείς να βρεις οικονομικά ξενοδοχεία και παίζει και το air’b’nb ως λύση.

Δες τις φωτογραφίες που τραβήξαμε και ελπίζουμε να σε ψήσαμε για ταξιδάκι σε μια από τςι αγαπημένες μας πόλεις!