Παρίσι

Αν είσαι από τις ψυχούλες που θα επισκεφθούν αυτές τις μέρες το Παρίσι θα πρέπει να ξέρεις πως θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με ένα “βουνό” σκουπιδιών σε διάφορα σημεία καθώς οι άνθρωποι που εργάζονται στις υπηρεσίες αποκομιδής απεργούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολλοί είναι οι επισκέπτες που βρίσκονται στην πόλη του φωτός και βγάζουν φωτογραφίες μπροστά από τους “λοφίσκους” σκουπιδιών και αναφέρονται στην τραγική κατάσταση που επικρατεί, καθώς τους χαλάει όλη την εικόνα που είχαν για την πόλη.

Οι όχθες του Σηκουάνα, στο Νοτρ Νταμ και σε άλλα σημεία έχουν συγκεντρωθεί πολλά σκουπίδια τα οποία δεν επιτρέπουν στους τουρίστες αλλά και στους κάτοικους να απολαύσουν τη θέα και η δυσοσμία δεν είναι πολύ ευχάριστη.

Όσοι χρησιμοποιούν το μετρό στο Παρίσι, μόλις βγουν από το σταθμό της επιλογής τους πέφτουν πάνω στα σκουπίδια και τα ρομαντικά σοκάκια έχουν γεμίσει με μαύρες σακούλες και χαρτόνια.

Όπως θα δεις στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα Social media, η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και δεν αρέσει στον κόσμο το θέαμα που βλέπει!

Οι άνθρωποι που συνεχίζουν την απεργία θέλουν να ακουστούν τα αιτήματα τους και δε φαίνεται να έχουν διάθεση να επιστρέψουν στις δουλειές τους!

Τσέκαρε και αυτά: