Παρίσι

Μια ηλικιωμένη που συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γαλλίας, το Παρίσι κατάφερε να γίνει viral καθώς κυκλοφόρησε με ένα πλακάτ το οποίο είχε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στην πρωτεύουσα της Γαλλίας επικρατεί αναβρασμός καθώς οι πολίτες έχουν βγει στους δρόμους και διαμαρτύρονται για το συνταξιοδοτικό ενώ δεν είναι λίγα τα περιστατικά που βλέπουμε στα διεθνή μέσα όπου σπάνε βιτρίνες και βάζουν φωτιές στους κάδος!Ωστόσο, ένα είναι το πρόσωπο από τον μεγάλο ξεσηκωμό που έχει προκαλέσει τον ενδιαφέρον όλων και δεν είναι άλλη από μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία κρατά ένα πλακάτ το οποίο φέρεται να γράφει :

“Αν θέλαμε να μας π@@@@@ η κυβέρνηση, θα είχαμε ψηφίσει τον Μπράντ Πιτ”.

Η εικόνα με τη γυναίκα να κρατά το εν λόγω πλακάτ έχει γίνει viral! Μέχρι και οι δικοί μας τουιτεράδες έχουν ξεκινήσει την αναπαραγωγή της και την εκθειάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Στο Παρίσι επικρατεί ένα χάος με τις γαλλικές αρχές να προσπαθούν να κατευνάσουν την κατάσταση αλλά να μην μπορούν να ελέγξουν τα πλήθη και οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ είναι πολύ έντονες!

Πάντως, η κυρία καλά τα κατάφερε!

Τσέκαρε και αυτά: