Ζώδια 2022

Ζώδια 2022: Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022 του πρώτου δεκαημέρου θα δει να μεγαλουργεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου ακόμα και στα κομμάτια του έρωτα, όπου θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου και μετά θα δείτε μία απίστευτη επαγγελματική ανέλιξη και το σημαντικότερο είναι πως τα δύσκολα χρόνια τα οικονομικά τελειώνουν εδώ και αρχίζει μία τρομερή εύνοια οικονομική, που θα δείτε τις τσέπες σας να γεμίζουν και εσείς να κάνετε επιτέλους τα πράγματα που ονειρευόσασταν.

Οι εκλείψεις του 2022 δεν σας επηρεάζουν τόσο αλλά να ξέρετε ότι γύρω από αυτές θα του δώσετε να καταλάβει στο φλερτ.

Η μοναδική εξαίρεση ίσως για εσάς είναι ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος όπου απλά θα δείτε την ανοχή σας να μηδενίζει κυρίως με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022 του δευτέρου δεκαημέρου, το οποίο θα διαπιστώσετε μετά τα τέλη Γενάρη πως θα έχετε μεγάλη εύνοια στον έρωτα και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κυρίως στα επαγγελματικά σας, Από τότε και μετά θα έχετε νέες γνωριμίες, νέες επαφές και έντονη κοινωνική ζωή και όλα δείχνουν πως και ο έρωτας θα σας χτυπήσει επιτέλους την πόρτα.

Στα εργασιακά σας θα δείτε τους πρώτους τρεις μήνες και τους τρεις μήνες του φθινοπώρου πως θα δεχθείτε σοβαρές πιέσεις και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις. Ωστόσο, ο Ουρανός που θα βρίσκεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου θα σας δώσει την ώθηση για νέα πράγματα. Αποφύγετε όλη τη χρονιά να δανειστείτε.

Επίσης, το πρώτο δεκαήμερο του 2022 θα δείτε ότι δεν αποκλείεται να έχετε κάποια επανασύνδεση και σε αυτό θα καταλάβετε γρήγορα πως μπορείτε να λύσετε τα θέματα του παρελθόντος.

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022 του τρίτου δεκαημέρου θα έχει τη δυνατότητα να επιτύχει τους στόχους του κυρίως τους επαγγελματικούς και οικονομικούς μέσα από την εύνοια που θα έχετε από τα τέλη Μαρτίου έως περίπου και τα μέσα Μαΐου. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις αυτό το διάστημα θα είναι εξαιρετικές. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, οπότε και πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε.

Ωστόσο, η χρονιά θα στιγματιστεί και από προβλήματα που θα έχετε με καυγάδες και εντάσεις μέσα στο καλοκαίρι όπου θα δεχθείτε αφόρητες πιέσεις στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάτε ότι ο Ποσειδώνας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει προς μία ουτοπία. Για αυτό πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν προοπτικές και ευκαιρίες, αλλά εκεί θα πρέπει να προσέχετε τις εξαπατήσεις και τις παρασκηνιακές ενέργειες κάποιων.

Τα ερωτικά σας ευνοούνται τρομερά και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποκτήσετε και ένα παιδί.