Παρθένος 2023

Παρθένος 2023: Είστε από τα ζώδια 2023 που θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει δραματικά τη νέα χρονιά και μάλιστα όλα θα εξελιχθούν τόσο όμορφα για εσάς που δεν θα το πιστεύετε.

Το 2023 θα είναι μία χρονιά που θα γίνουν ριζικές αλλαγές κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, στον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και στα επαγγελματικά σας θέλω.

Ο Κώστας Λεφάκης για άλλη μία φορά έρχεται να προβλέψει πως θα κυλήσει το έτος για τον Παρθένο κάνοντας λόγο για μία σημαντική χρονιά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Παρθένος 2023 θα έρθει αντιμέτωπος με μία νέα εποχή στις σχέσεις του και σε αυτό θα βοηθήσει σημαντικά το γεγονός ότι ο Κρόνος περνάει πλέον στους Ιχθείς. Αυτό σημαίνει πως παρά το γεγονός ότι είστε τρομερά κουρασμένοι από όλα όσα έχετε τραβήξει τα τελευταία δύο χρόνια, τώρα θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλο το κουράγιο σας και να παλέχετε για τις επιδιώξεις και τις ανάγκες σας. Αυτό σημαίνει με τη σειρά του πως όλες αυτές οι αλλαγές που τόσο πολύ θέλετε, αλλά και τόσο πολύ φοβάστε θα έρθουν και θα σας αφήσουν με μία νέα αίσθηση συνολικά για τη ζωή σας.

Φυσικά και τα αισθηματικά σας θα αλλάξουν ριζικά. Θα μπορέσετε άνετα να απολαύσετε τον έρωτα και να ζήσετε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν στην ερωτική σας ζωή. Ένας νέος τρόπος ζωής έρχεται και μέσα από αυτόν θα νιώθετε επιτέλους εξασφαλισμένοι και θα φύγετε από αυτό το mood της αβεβαιότητας.

Επίσης, στα αισθηματικά σας όσοι είστε σε μία σχέση που έχει τελειώσει και αρνείστε να το συνειδητοποιήσετε, θα το δώσετε το τέλος και μάλιστα, χωρίς καν να σας νοιάξει. Πετάτε μακριά την ανασφάλειά σας σε αυτό τον τομέα και πλέον περιμένετε με αισιοδοξία τον απόλυτο έρωτα.

Οι απογοητεύσεις από ανθρώπους πλέον θα σας αφήσουν παγερά αδιάφορα και το μόνο που θα έχει σημασία για εσάς θα είναι να ζείτε όμορφα και να εκμεταλλεύεστε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι στα ύψη. Πλέον θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε όλες αυτές τις εκκρεμότητες είτε είναι οικονομικές, είτε νομικές είτε πάσης φύσεως.

Κάποιες αντιξοότητες που θα έρθουν αυτή τη νέα χρονιά, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση να μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας διακόψει την ανοδική πορεία σας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Σειρές Netflix : Γιατί πρέπει να δεις τη Wednesday