Παρθένος 2023

Παρθένος 2023: Εσείς είστε σίγουρα από τα τυχερά ζώδια του νέου έτους 2023 και αυτό θα αρχίσετε να το βλέπετε σταδιακά μετά το πρώτο τρίμηνο του έτους.

 

Δεδομένου πως ο Άρης από τους Διδύμους που σας εξάντλησε στα επαγγελματικά και ζήτησε πολλή ενέργεια από εσάς, τώρα ήρθε η ώρα, δηλαδή το 2023 αυτό να σας αποδώσει καρπούς.

Το γεγονός ότι ο Δίας θα βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για εσάς, δηλαδή στον Ταύρο, αυτό επίσης θα σας φέρει οφέλη. Οικονομικά θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή, θα δείτε δηλαδή λεφτά από τους πρώτους μήνες κιόλας του έτους.

Ο Παρθένος 2023 θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει γνώση το νέο έτος και να επεκταθεί είτε μέσω της γνώσης είτε μέσω της σκληρής δουλειάς.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο, να κάνετε ταξίδια και να προχωρήσετε σε αλλαγές ριζικές στη ζωή σας, οι οποίες όμως θα έχουν την αίσθηση της ανανέωσης. Μέσα από αυτές τις αλλαγές θα καταφέρετε να φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας και έτσι να ζήσετε όπως ακριβώς ονειρεύεστε.

Το γεγονός ότι ο Κρόνος περνάει απέναντί σας μέσα στο έτος, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ξεκινήσετε να βάλετε όρια στους άλλους, όταν θέλετε κάτι από εσάς. Ο Κρόνος επίσης θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να σκεφτείτε ποιοι είστε και ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχετε στη ζωή σας. Θα μάθετε να λέτε όχι και να αφήσετε πίσω σας τους ανθρώπους από τους οποίους πάντα θέλουν κάτι από εσάς, χωρίς να δίνουν.

Ο Παρθένος 2023 με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορεί να αντιληφθείτε πως πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και δεν πρέπει να αμελείτε τέτοιου είδους ζητήματα. Μαζί με τις εκλείψεις θα πρέπει να μάθετε ότι πρέπει να προσέχετε την υγεία σας.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα έχετε την ευκαιρία να έχετε μυστικές συναντήσεις και επαφές και μέσω αυτών να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, τις οποίες όμως θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρον για να εξελιχθείτε σημαντικά ειδικά αυτή τη χρονιά.

Τσέκαρε κι αυτό:

Λέων 2023: Προβλέψεις για το νέο έτος 2023

Άννα Βενετσάκη: Η δύσκολη ζωή του μοντέλου του GNTM