Παρθένος Απρίλιος

Παρθένος Απρίλιος: Ο μήνας που έρχεται για όλα τα ζώδια θα έχει έναν ανατρεπτικό ρόλο στη ζωή του, αφού τα γεγονότα είτε ευχάριστα είτε ευχάριστα θα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Παρθένος Απρίλιος του πρώτου δεκαημέρου θα επηρεαστεί από την Αφροδίτη και θα σας βοηθήσει στα ερωτικά σας, αφού θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και γεφύρωμα αποστάσεων, ενώ δεν αποκλείονται και νέες συνεργασίες.

Θα μπείτε στη δράση, αλλά να ξέρετε πως θα υπάρξουν ανταγωνισμοί και για αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τους διαξιφισμούς. Η έκλειψη στις 30 Απριλίου θα φέρει μοιραίες συναντήσεις και εξελίξεις, με έντονο και ξαφνικό τρόπο και μπορεί ξαφνικά να βρεθεί μία ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένατε σε πολλούς τομείς.

Ο Παρθένος Απρίλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα μπει στη διαδικασία να τακτοποιήσει οικονομικά θέματα αλλά να θυμάστε πως πρέπει να προσέχετε πολύ και προσεχτικοί στις κινήσεις σας για να μην γίνει κάποιο λάθος.

Από τις 15 Απριλίου και μετά η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει σε νέες γνωριμίες, αλλά και στα επαγγελματικά θα έχετε βοήθεια. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με το εξωτερικό, ενώ θα έχετε μοιραίες συναντήσεις που μπορεί να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Αυτό μπορεί να είναι και ένας μοιραίος έρωτας.

Ο Παρθένος Απρίλιος του τρίτου δεκαημέρου θα βιώσει πολύ κούραση που μπορεί να οδηγήσει σε καταξίωση, εάν έχετε καθαρό μυαλό για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Ωστόσο, να θυμάστε πως όλα αυτά θα έρθουν με δυσκολία και κυρίως με μεγάλες εντάσεις.

Προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε πως ήρθε η ώρα να γευτείτε τους καρπούς των προσπάθειών σας, αλλά σιγά σιγά και χωρίς παρορμήσεις. Μπορεί να έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες για γνωριμίες στον έρωτα ή στα επαγγελματικά, αλλά συγχρόνως μπορει να πέσετε θύματα των ψευδαισθήσεών σας.