Παρθένος Αύγουστος

Παρθένος Αύγουστος: Από τα πιο ευνοημένα ζώδια θα είστε εσείς και αυτό το μήνα και κανείς δεν θα καταφέρει να σας χαλάσει τη διάθεση.

 

Ο Παρθένος Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου θα ζήσει μία περίοδος που θα αφήσετε πράγματα πίσω σας και θα διασκεδάσετε επιτέλους και θα νιώθετε ευτυχισμένοι. Η εργασιακη επιτυχία είναι δεδομένη μέσα από συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα που θα είναι σημαντικά για αυτό το σκοπό.

Θα επιλύσετε προβλήματα του παρελθόντος και αυτά έχουν να κάνουν και με την ψυχολογία σας. Προβλήματα στην καθημερινότητά σας θα έχετε τις τελευταίες ημέρες του μήνα και να θυμάστε πως πρέπει να περιορίσετε σημαντικά τα νεύρα σας. Δεν αποκλείονται μικροατυχήματα.

Οικονομική επιτυχία επίσης είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφου θα νιώθετε τρομερά δημιουργικοί για να κάνετε ότι βάζετε μέσα στο μυαλό σας.

Ο Παρθένος του Αυγούστου του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει μία περίοδο μεταμόρφωσης. Θα έχετε επαφές με ανθρώπους που σας αγαπούν και θα νιώθετε ψυχική ολοκλήρωση. Έρχονται σημαντικές οικονομικές εξελίξεις που επιτέλους θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Υπάρχουν μικρές αναβολές και αυτό θα σας δημιουργήσει μία κούραση, αλλά θα πρέπει να δείξετε υπομονή και πείσμα. Μην ξεχνάσετε να στηρίξετε πρόσωπα που έχουν ανάγκη την υποστήριξή σας. Μερικές ανατροπές κυρίως στα θέματα των διακοπών. Μία σχέση ή ένας νέος έρωτας χωρίς όμως προοπτική είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Μικρές απογοητεύσεις έρχονται προς το τέλος του μήνα, αλλά ένα νέο σε θέματα καριέρας θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας.

Ο Παρθένος Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με το σπίτι σας. Θα υπάρξουν θετικά γεγονότα αλλά νιώθετε τρομερή κούραση. Θα σας κουράσουν άνθρωποι που δεν το περιμένατε. Οικονομικά θα καταφέρετε να βγάλετε χρήματα, ενώ και τα επαγγελματικά σας θα είναι καλά, αλλά να θυμάστε πως οι απαιτήσεις είναι τόσες που μπορεί να πάθετε υπερκόπωση.

Θα υπάρξουν μικρές αναβολές. Θα μπορέσετε να κάνετε ένα ταξίδι που θα περάσετε σπουδαία. Δεν αποκλείεται να έρθει ένας άνθρωπος και να γνωρίσετε το πάθος, αλλά να θυμάστε πως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν δυσκολίες και προβλήματα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ερωτικές προβλέψεις: Τι θα συμβεί στα ζώδια