Παρθένος Ιούλιος

Παρθένος Ιούλιος: Από τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο αλλά συγχρόνως και τόσο συναρπαστικό μήνα είστε σίγουρα εσείς.

 

Ο Παρθένος Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα είστε ιδιαίτερα δυνατοί και θα καταφέρετε να βγάλετε προς τα έξω τις εσωτερικές σας δυνατότητες. Χρειάζεται προσοχή γιατί φαίνεστε σαν να είστε εγκλωβισμένοι σε παλιότερες συνθήκες.

Είναι σημαντική περίοδος για επαγγελματικές επιτυχίες, ενώ το φλερτ φαίνεται πως δεν είναι στα πάνω του. Το σίγουρο είναι πως θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε σημαντικά προβλήματα με το σπίτι σας και τυχόν οφειλές που εκκρεμούσαν όλο αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σας είναι κάτι που σας ζορίσει, αλλά προς το τέλος του μήνα θα σας έρθουν τόσα έτσι ώστε να καλύψετε αρκετές τρύπες του παρελθόντος.

Ο Παρθένος Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να δει μία μεγάλη αλλαγή στην οικονομική του εικόνα, αφου θα μπορέσει να κερδίσει χρήματα που θα σας χαλαρώσουν επιτέλους από προβλήματα του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται ακόμα και μία κληρονομιά να έρθει στο χέρι σας.

Μία αποκάλυψη από ανθρώπους που σας αδίκησαν είναι σίγουρο πως θα έρθει και τότε τα πράγματα θα μπουν στη θέση σας. Είστε προστατευμένοι πια από τέτοιου είδους κακίες και επιθέσεις. Δεν αποκλείεται να έρθει στα χέρια σας και μία επαγγελματική πρόταση που θα είναι άκρως συμφέρουσα. Προσοχή ποιους εμπιστεύεστε προς τα τέλη του μήνα.

Ο Παρθένος Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει σημαντικές συναντήσεις με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που θα οδηγήσουν σε μία σημαντική επιτυχία. Έρχεται σίγουρα επαγγελματική βελτίωση, ενώ προς τα μέσα του μήνα ίσως υπάρξει κάτι που να σας εξασφαλίσει οικονομικά.

Μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας, αλλά μην φανταστείτε κάτι παθιασμένο τρομερά. Είναι περίοδος να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να αλλάξετε τη ζωή σας και νιώθετε πια τόσο δυνατοί.

Τσέκαρε κι αυτό:

Giveaway : Το citynow και το Insparing σε ετοιμάζουν για το καλοκαίρι