Παρθένος Μάιος

Παρθένος Μάιος: Από όλα τα ζώδια ο Παρθένος θα είναι εκείνος που θα αλλάξει ρώτα στην μέχρι τώρα πορεία του και αντί για τα προσωπικά θα επικεντρωθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Βέβαια μαζί με την προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα θα προκύψουν και ζητήματα που θα έρθουν από το παρελθόν ειδικά με την αναδρομή του Ερμή. Αυτά τα ζητήματα του παρελθόντος θα έχουν να κάνουν με ξεχασμένες δουλειές ή θέματα που θέλατε να τρέξετε, αλλά ποτέ δεν έγινε.

Εάν έρθουν οικονομικά ζητήματα να ξέρετε ότι ο Δίας θα σας βοηθήσει να τα τακτοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά τα μισά του μήνα είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σοβαρή αντιπαράθεση με δικά σας πρόσωπα αγαπημένα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν κάποιες δυσκολίες σε ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

Ο Παρθένος Μάιος καλό θα είναι να αλλάξει τα σχέδιά του για τον Ιούνιο εάν θέλει να κάνει κάτι νέο επαγγελματικό και να αποφύγει τα νέα ξεκινήματα παρά το γεγονός πως προς το τέλος του μήνα οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές.

Ο Παρθένος Μάιος όσον αφορά στα αισθηματικά του θα βιώσει μία δυσκολία στις επικοινωνίες του, ενώ μέσα στον μήνα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και ένα πρόσωπο από το παρελθον. Μην αποφασίσετε όμως κάτι πριν σκεφτείτε πρώτα σωστά και σταθμίσετε όλα τα δεδομένα.

Αυτό που σίγουρα θα δείτε αυτό τον μήνα είναι πως θα σας πλησιάσουν πολλά πρόσωπα που θα σας αποθεώσουν, αλλά οι σκοποί τους δεν ξέρουμε ποιοι είναι πραγματικά. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι πως πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι σε οτιδήποτε υπόσχεση σας δίνουν.

Τσέκαρε κι αυτό:

Λέων Μάιος: Οι προβλέψεις για τον Μάιο του 2022