Παρθένος Μάρτιος

Παρθένος Μάρτιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια 2023 που θα βιώσουν στο πετσί τους τις σημαντικές αλλαγές αυτού του μήνα.

Ο Παρθένος Μάρτιος θα σε αναγκάσει να καταγράψεις τα υπέρ και τα κατά κάθε ανθρώπου που υπάρχει στη ζωή σου και να τους αξιολογήσεις, ενώ αυτή η αξιολόγηση σημαίνει πως δεν θα έχει κατά βάση αρνητικό πρόσημο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αυτή η διαδικασία δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει ακόμα και σε μία δέσμευση σε προσωπικό επίπεδο είτε ακόμα να προχωρήσεις σε μία επισημοποίηση της σχέσης σου. Επίσης, αυτό μπορεί να σημαίνει και αυτομάτως πως μία συνεργασία μπορεί να σε οδηγήσει στη δέσμευση μιας και θα έρθει για να μείνει με στέρεα βάση και πολλά οφέλη για σένα.

Βέβαια όλο αυτό το κλίμα που δημιουργείται μέσα στο μήνα δεν αποκλείεται να προκαλέσει και ρήξεις σε σχέσεις που δεν είχαν ποτέ στέρεη βάση. Οπότε είτε θα πρέπει να τις δείτε από την αρχή είτε να προχωρήσετε στη λύση τους.

Να ξέρετε πως μετά τα μέσα του μήνα, ο Παρθένος Μάρτιος αναμένεται να υπάρξουν διαμάχες στη δουλειά και να σας προκαλέσει μίά κούραση κυρίως ψυχική για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Εξού και δεν αποκλείεται να έρθει εκνευρισμός όταν βλέπετε κάτι περίεργα.

Μετά τις 21 Μαρτίου η ενέργειά σας αλλάζει ριζικά και πλέον αφήνετε τους έξω μακριά και πλέον ασχολείστε πολύ περισσότερο με τον εσωτερικό σας εαυτό!

Ο Παρθένος Μάρτιος δεν αποκλείεται μετά τις 24 του μήνα να πάρουν μια σημαντική απόφαση για τη ζωή τους που θα αφορά την εργασία σας ή την περιοχή που μένετε. Δηλαδή κάποιοι δεν αποκλείεται να αλλάξουν τόπο κατοικίας ή ακόμα και επάγγελμα, ανάλογα με το τί λέει και ο προσωπικός σας χάρτης.

Τσέκαρε κι αυτό: