Παρθένος Οκτώβριος

Παρθένος Οκτώβριος: Εάν νομίζατε πως είστε από εκείνα τα ζώδια που θα έχουν ένα χαλαρό μήνα χωρίς έννοιες τότε κάνετε τραγικό λάθος.

 

Ο Παρθένος Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθεί ιδιαίτερα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να νιώσετε ξανά δυνατοί για να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ακομα και μέσα από αυτή τη διαδικασία δεν αποκλείεται να γνωρίσετε πρόσωπα που μπορει να συμβάλουν στους σκοπούς σας.

Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να πέσετε θύματα εξαπάτησης ή παραπληροφόρησης μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον ή ακόμα να είστε εσείς που θα κάνετε κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει θα πρέπει να προσέχετε να μην δίνεται δικαιώματα γιατί έχετε τα προσόντα να πετύχετε. Οικονομικά απομακρύνετε τον εαυτό σας από περιττές δαπάνες.

Ο Παρθένος Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου αναμένεται να ζήσει μία μοναδική επιτυχία στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά. Σημαντική εξέλιξη έρχεται για την τσέπη σας και όλα δείχνουν πως κινούνται θετικά. Να θυμάστε πως είναι ένας μήνας που πρέπει να προετοιμαστείτε για όσα θα ξεκινήσουν σύντομα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Μην ξεχνάτε πως πρέπει να ξεκουράζεστε και να αφήσετε πίσω σας πράγματα που μέχρι τώρα σας κουράζουν. Έχετε έρθει τώρα για να μπορέσετε να βάλετε οργάνωση και τάξη στη ζωή σας, ενώ ευνοούνται οι επαγγελματικές μετακινήσεις, αλλά και τα ταξίδια.

Ο Παρθένος Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα ακούσει την πόρτα να χτυπάει ο έρωτας, αφού θα καταφέρετε να αφήσετε να μπει στη ζωή σας ένα σημαντικό πρόσωπο που θα σας αλλάξει τη ζωή. Πολλές είναι οι επαγγελματικές επιτυχίες και θα μπορέσετε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Έντονο θεωρείται το ερωτικό παρασκήνιο του μήνα, αφού τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν μπορεί να σας οδηγήσουν σε κάτι θυελλώδη που την ίδια στιγμή θα σας αγχώσει κιόλας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Σασμός: Τα νούμερα την πρώτη εβδομάδα